Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:08, 29. 7. 2015.

| Hronika

Šest udesa za godinu dana na nezavršenom kružnom toku

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
udes
Ovako je bilo polovinom juna; foto: Dj. S.

Na kružnom toku, na raskrsnici ulica Petra Aranđelovića i Bubanjski heroji u niškom naselju Ledena Stena, u periodu od godinu dana, policija je evidentirala 6 saobraćajnih nezgoda.

Podaci koje su tražili novinari “Južnih vesti” odnose se na period od 20. juna 2014. do 20. juna 2015. godine.

Tih godinu dana kružni tok je bio nezavršen, neosvetljen i neoznačen saobraćajnom signalizacijom, a to je po priznanju vozača, ali i stanovnika okolnih zgrada stvaralo velike probleme.

Raskrsnica je loše vidljiva za prelazak od ogromne trave. Svake nedelje se desi udes, više od desetak mesečno - pričali su tada meštani.

rekonstrukcija Rekonstrukcija započeta krajem juna; foto: FB strana Zoran PerišićIpak, podaci policije pokazuju da saobraćajne nezgode nisu baš tako česte, ali itekako učestalije u odnosu na udese na drugim kružnim tokovima u gradu.

Poslednja nezgoda desila se polovinom juna u njoj je učestvovalo i vozilo HItne pomoći, a tada je jedan vozač zadobio prelom rebara i povredu na glavi.

Ubrzo nakon toga, firma “ABM Putogradnja” iz Mramora nastavila je izgradnju ovog kružnog toka koja je prekinuta još 2013. godine.

Nadležni nisu davali rokove, kada bi sve trebalo da bude završeno, ali je rečeno da je za ovaj posao opredeljeno 10 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • I ocemu ovde pricamo znaci grad ima toliko

    12:38 // 29. 7. 2015.

    a za razliku do zavrsetka neka rade firme na lepe oci jel tako!Samo je MD bio lud da radi na veresiju gradu i platicemo kad imamo e zato sto je grad tako placao tamo je od 500 ostalo 250 ljudi!Mozgovi politicki

    • ljuba

      15:22 // 30. 7. 2015.

      A gde si bio ti kad je uništavan Građevinar na račun tvog MD-a,pa MD gradi stadion a kranove,dizalice , trafoe itd uzima od Građevinara i svesno ga svi guraju u stečaj-to je sramno kako se gradio stadion

  • Kimi

    12:08 // 29. 7. 2015.

    Veci je problem raskrsnica Vojvode Putnika,Petra Arandjelovica,Ljubise Cvetkovica Robija i 1300 kaplara.Ovde je mnogo veca frekvencija saobracaja,lakat krivina,a nije prioritet!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: