Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 1. 3. 2012.

| Hronika

Silovao devojčicu u svom stanu?

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Visi sud zima velika 4

Leskovačka policija uhapsila je A.M. (23) zbog sumnje da je silovao petnaestogodišnju devojčicu u svom stanu.

Sumnja se da je u toku noći između 25. i 26. februara, upotrebom fizičke sile i uz pretnju, A.M. izvršio obljubu nad devojčicom, saopšteno je iz policije.

Prema saznanju novinara iz izvora bliskih policiji, A.M. je negirao optužbe uz tvrdnje da je "devojčica sa njim popila kafu i da se dugo poznaju".

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu A.M. odredio je pritvor.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pero

    18:37 // 2. 8. 2012.

    Eeee, gospodo, drugovi i gdrugarice, ovo je demokratija i Jevropa, sa svim prednostima i gadostima koje ona donosi. Dokle god je postojalo nesto sto se zove porodica, svega ovoga je bilo jako malo ili je sve to bilo na krajnje dobrovoljnoj bazi - udavalo se i zenilo i u 15 godina, pa niko nikoga nije napastvovao i silovao, vec su bukvalno roditelji (pro)davali svoju decu, ali je to bilo sasvim normalno.A gadosti od raznih vrsta sloboda, koje nam servira svet, ne vode nicemu.

  • Ilic Maja

    13:18 // 20. 4. 2012.

    To sto je uradio doticni je sramno i treba kazniti, ali da vam kazem ima nimalo naivnih devojcica koje provociraju.Zakljucak sta ce on sa ne punoletnom u svom stanu i sta ce ona sama kod njega.Previse se dalo na slobodi devojcicama koje hoce pa nece ustvari neznaju sta hoce.Ja sam zena,imam dve cerke i mogu da kazem da je drustvo to sve dozvolilo.Zene su htele prava ali otisla predaleko ta prava, a sad bi i devojcice koje bi da se ponasaju kao mame.

    • ja

      23:25 // 20. 5. 2013.

      Ajd, molim te, ne...

  • Ina

    13:19 // 2. 3. 2012.

    Svaka cast za gore pomenuti komentar,u potpunosti se slazem sa svime.Ali... Nemojmo gledati stvar iz samo jednog ugla.Pogledajte te klinkice od 15 godina ,pa na gore,ponasaju se kao prave zene,nasminkane,nalickane i doterane,kao da imaju minimum 20 god. ponekad i vise.Ko zna sta se desavalo u stanu i sta se desavalo pre toga.

    • jelena

      12:03 // 5. 3. 2012.

      izvinite gospodjo ina ne slazem se vasim misljenjem,sta to treba da znaci,posto se dete nasminkalo,toj svinji je dato za prvo da je zlostavlja....Gospode Boze...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: