Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:14, 18. 3. 2015.

| Hronika

Sklonjene sumnje s niških policajaca za ubistvo Stojanovića

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
490x370-Policijska-uprava-Nis.jpg
Za sada otklonjene sumnje u umešanost niških policajaca u ubistvo

Načelnik Policijske uprave u Nišu Srđan Grekulović kaže da istraga za ubistvo Đorđa Stojanovića i dalje traje i da u ovom trenutku ne postoje sumnje da su u to ubistvo bili umešani niški policajci, iako se i dalje proveravaju sve informacije.

Prema rečima Grekulovića, trenutno ima vrlo malo dokaza o ovom slučaju, jer je “očito da je ubistvo profesionlno odrađeno”.

Mi nismo od početka bili uključeni u istragu sve dok je postojala sumnja u umešanost pripadnika niške policije u ubistvo, pa su istragu započeli u Beogradu. Međutim, mi smo preuzeli slučaj, jer su sumnje u međuvremenu otklonjene, mada se i dalje sve proverava - kaže Grekulović.

Takođe, Grekulović napominje i da se još uvek radi na slučaju ubistva Miloša Savića. Kako kaže, osumnjičenih ima, ali se i dalje rade veštačenja i čekaju se rezultati DNK analize.

Prvi čovek niške policije napominje i da mu je žao što ova ubistva još uvek nisu rasvetljena, ali da veruje da će uskoro biti, jer policija intenzivno radi na ovim slučajevima.

Podsetimo, Đorđe Stojanović je ubijen krajem januara 2013. godine tako što mu je pod automobil u Knjaževačkoj ulici u Nišu podmetnuta bomba koja je eksplodirala kada je ušao u auto. Stojanovićev otac je izrazio sumnju da su u ovo ubistvo umešani i pripadnici Policijske uprave u Nišu, pa je krajem te godine povedena istraga o umešanosti dvojice pripadnika niške žandarmerije.

Sredinom prošle godine je ubijen i Miloš Savić, kome je takođe eksplodirao automobil na Bulevaru Nemanjića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: