Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:44, 23. 6. 2020.

Šofer naglo zakočio, žena pala i povredila se u gradskom prevozu

prevoz Utvrđuje se uzrok događaja; ilustracija; foto: J. A.

Kod stanice na Trgu kralja Milana šofer gradskog autobusa je naglo zakočio, a 52-godišnja žena je pala i povredila se, kažu u policiji, pa je prebačena u Urgentni centar Niš.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pešak

    19:17 // 23. 6. 2020.

    Što stoji kada ima mesta da sedi, nije čovek bez veze kočio.

  • Dragana

    19:49 // 23. 6. 2020.

    U autobusu prepuno ljufi. ne postuju broj polazaka. socijalna distanca ne postoji.Sramota.Poso za inspekciju

    • Persa

      23:18 // 23. 6. 2020.

      Ma koja Inspekcija za Saobracaj mislis, pa oni su u sprezi sa njima covece!

    • Vozači

      00:39 // 24. 6. 2020.

      Vi dragana ako vidite da je autobus pun sacekajte drugi,distanca zavisi od vas koliko udjete u autobus.Broj polazaka se postuje ali je nemoguće stici na vreme zbog guzve u saobracaju.Eto vi stanite na vrata i ne dozvolite da udju putnici zbog distance kada unutra ima dovoljno putnika a mozete i da regulisete saobracaj da autobusi nesmetano prolaze

  • Aleksandra

    20:09 // 23. 6. 2020.

    Vozači gradskih autobusa su katastrofa... sad, u nedostaku vozača, voze svakavi.

  • Boyan

    20:36 // 23. 6. 2020.

    Čista istina,nišekspresovi vozači koče ko da voze krompire u Dajcu.Do juče terali traktor u brazdu a sada im dali gradski autobus,pa to je bre mlazni avion za njih!

    • Vozači

      01:03 // 24. 6. 2020.

      Dragi boyane,da pratiš saobraćaj ispred autobusa video bi zašto vozači koče,pesaci ne gledaju kada prelaze ulicu misle da svi moraju da stanu i kada izadje na pešački na 10metara od autobusa sta treba da uradi vozač? A ovi sa automobilima ne misle na tebe boyane kada se ubacuju ispred autobusa da li se ti držiš i da li vozač mora da ukoči jer je on 'pametan i snalažljiv' eto ti razmisli šta bi Ti

  • Goku

    23:09 // 23. 6. 2020.

    pre godinu i nesto dana je mene i devojku umalo udario vozac nis ekspresa koga sam iste veceri prijavio na broj koji su mi dali za prijavu problema u nis ekspresu. mesec dana kasnije mi je stigao email da je ta osoba kaznjena u skladu sa propisima. poznajem ljude u nis ekspresu, raspitao sam se o tom slucaju, rekli su mi da niko nije kaznjen i da vozac i dalje vozi neometano. toliko o tome.

  • Alisa

    23:22 // 23. 6. 2020.

    Vozace autobusa treba kontrolisati a i redovno da idu na preglede kod psihijatra ono sta putnici dozivljavaju od ranog jutra to nema nigde na svetu!

    • Pop

      10:46 // 24. 6. 2020.

      Takodje i ono sto vozac dozivljava od strane putnika nema nigde u svetu.. Vozac ne koci naglo sto mu se tako svidja nego sto mora!

  • Saobracajna inspekcija nesme da kontrolise auto prevoznike

    00:17 // 24. 6. 2020.

    Treba duplo vise autobusa da izadju kad je spic. Kasnije neka redukuju.Koliko sme u jednom autobusu da bude putnika.Ne postuje niko propise.Kazniti sv

    • Ma nemoj!

      08:56 // 24. 6. 2020.

      Ma nemoj A STA RADE AKO UOPŠTE BILO ŠTA RADE SAOBRAĆAJNI INSPEKTORI, konkretno šta ste uradeli vezano za kontrolu i sankcije ako se uopšte bavite time ili kako se čuje po gradu pored tog posla u sred rada odlazite da radite u svoje privatne kancelarije u centru grada radite po dva posla istovremeno i to vešto krijete primate duple plate i od države i od svojih privatnih firmi!

  • Stojko

    02:55 // 24. 6. 2020.

    Ima i manje iskusnih vozača. Kao u svakome poslu. Ali i nesavesnih, rasejanih, nagluvih, slabih sa vidom, sluđenih opštim stanjem u državi, koji u trenu stvore problem na ulici. Ne možete sve proceniti. Pa, zar takve zgaziti !?

    • ђура

      15:30 // 24. 6. 2020.

      Слуђени стањем у држави нека се стрпе до следећих избора. Имали су шансу у недељу.

  • Mara

    05:36 // 24. 6. 2020.

    Neontrolisano voze kao i uvek

    • Pentraksil

      14:46 // 24. 6. 2020.

      Nije bas tako, bar ne u ovom slucaju. Ima svakakvih vozaca ali ovde nije kriv vozac autobusa. Koliko ja znam, autobus je pokusao da se ukljuci nakon stajalista i vozac u drugom vozilu nije propustio autobus. Ovaj je morao naglo da zakoci jer ga je isekao. Nekontrolisano voze, svakako, ali ne samo vozaci autobusa.

  • smarth observer

    09:22 // 24. 6. 2020.

    Eto, to je samo zato sto nema guzve! PoThitno smanjiti broj autobusa!

  • Branko

    11:11 // 24. 6. 2020.

    Bez preuvelicavanja, molim, ovo je bizaran detalj da bi se clanak o njemu pisao, valjda je morao da zakoci zbog uslova u saobracaju, nije namerno maltretirao putnike agresivnom voznjom. Imamo mi u gradu i ozbiljnije teme i probleme.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: