Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:08, 26. 5. 2014.

| Hronika

Solarni punjač u Vranju na meti vandala

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
solarni-punjac-vranje.jpg
Od postavljanja, punjač je stalno na meti vandala

Vranje je jedan d retkih gradova u Srbiji gde je u centru postavljen solarni punjač. Međutim, od kako je avgusta 2012. godine  pušten u rad, bezbroj puta se našao na meti vandala.

Oni ubrzo počupaju kablove koji, da paradoks bude veći, ne mogu da se upotrebe na drugom mestu pa je jasno da je reč o vandalima kojima niko ne može da stane na put.

Predrag Branković, načelnik Zavoda za informacioni sistem u Gradskoj upravi u Vranju u čijoj nadležnosti je održavanje punjača, kaže za Južne vesti da se kablovi prosečno jednom nedeljno menjaju.

- Kidanje kablova je relativno česta pojava. Dešava se da ih u jednom danu postavimo i da oni budu pokidani i stiče se utisak da je reč o obesti - kaže Branković.

Iako se punjač nalazi u samom centru grada u izuzetno prometnoj ulici, to očigledno ne smeta vandalima da kablove kidaju, tako da solarni punjač Vranjancima uglavnom služi kao klupa za odmor.

Podsećamo da su kablovi sa solarnog punjača prvi put pokidani nepunih mesec dana nakon postavljanja u septembru 2012. godine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Budalica

    12:24 // 27. 5. 2014.

    Pa šta radi policija, pobogu???

  • Kaubojska drzava

    01:22 // 27. 5. 2014.

    Niko ih ne dira, niko ih ne juri. Policajci sede po pekarama i cevabdzinicama i cekaju da odu u penziju sa 40 godina. Ako ih i uhvate, ne mogu im nista, jer steta ne prelazi odredjenu svotu. Divota..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: