Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:27, 9. 8. 2011.

| Hronika

Stravičan udes kod Kuršumlije

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
saobracajna nesreca
ilustracija; foto: atlanta-injury-lawyers-blog.com

KURŠUMLIJA –  Šesnaestogodišnja devojčica T.M. iz Ćuprije zadobila je teške telesne povrede od kojih je preminula u Zdravstvenom centru „Toplica“ u Prokuplju u saobraćajnoj nesreći koja se desila u nedelju uveče oko 22:15 časova, u kuršumlijskom selu Barlovo.

Vozač automobila, S. D. (18) i putnik u automobilu I. M. (19) iz Kuršumlije, zadobili su teške telesne povrede opasne po život i prebačeni su u Kliničko-bolnički centar u Nišu na dalje lečenje, dok su tri lica, K.M. (18) iz Beograda, D. J. (22) iz Kuršumlije i J. M. (18) iz Kuršumlije putnici u automobilu, zadobili lake telesne povrede.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je S. D., vozač putničkog vozila „BMV 320 I“, usled neprilagođene brzine kretanja uslovima puta i stanju saobraćaja, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku kolovoza i sleteo na zemljanu kosinu, gde se više puta prevrnuo i zaustavio na krovu vozila.

Za sada se još ne zna šta je uzrok ovako teške i stravične nesreće sa kobnim posledicama, i zašto je mladić koji je, kako nezvanično saznajemo tek nedavno dobio vozačku dozvolu, izgubio kontrolu nad vozilom.

Uviđaj lica mesta izvršili su istražni sudija Osnovnog suda u Prokuplju, zamenik osnovnog javnog tužioca, kao i ovlašćeni službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Slavoljub Miletić, istražni sudija Osnovnog suda u Prokuplju, kaže da je urađena obdrukcija nastradale devojčice, uzeta krv na analizu od vozača, kao i da je vozilo poslato na vanredni tehnički pregled. Ipak, predpostavlja se da je uzrok sletanja prebrza vožnja.

Za vreme trajanja uviđaja, saobraćaj na ovoj deonici je bio u prekidu duže od tri sata i bio je preusmeren na alternativni pravac, odnosno lokalni put. 

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • misaaa

    00:35 // 27. 9. 2011.

    ja sam stevanov jako dobar drug,desilo se sta sad da se radi,jaku tuzan i bolen trenutak,mladost ludos,sta cemo sad to je sudbina,losi putevi i pijanstvo dovodi do jako teskih stvari

  • Ivan Vidanovic

    19:05 // 10. 8. 2011.

    @Meda,u ovom slucaju kazne nisu pomogle,jednostavno neki ljudi sebe smatraju iznad zakona.Mozda ljudskih,ali iznad zakona prirode se ne moze.Dzaba saobracajna policija odradi svoj deo posla korektno,kad neko u sistemu zakaze i onda nam se desavaju ovakve scene svakodnevno.Dan-dva ranije se u centru Prokuplju slupao mladic Mercedesom i pokupio 20-tak metara ograde mosta.Sreca je sto nema zrtava.

  • Sasa M

    14:57 // 9. 8. 2011.

    Za sada se još ne zna šta je uzrok ovako teške i stravične nesreće sa kobnim posledicama, i zašto je mladić koji je, kako nezvanično saznajemo tek nedavno dobio vozačku dozvolu, izgubio kontrolu nad vozilom.
    Autor ovog teksta je sam dao odgovor sta je uzrok ove nesrece, taze vozac u „BMV 320 I“, pa ko moze da bude kriv nego onaj ko mu je kupio ili dao taj auto da vozi.

    • Meda

      11:19 // 10. 8. 2011.

      ??
      Vozac Punta sa upola slabijim motorom ima dva puta manju sansu da prezivi putovanje bilo gde pod bilo kakvim uslovima.

      Svi smo mi bili u istim bobuljicavim godinama... neki samo plate obuku voznje na najskuplji nacin.
      Upiranjem prsta u pojedinacne roditelje nece, nazalost, uticati na ostale roditelje naroda i narodnosti Srbije.
      Ali efikasne kazne za prekoracenje brzine i neispravnost vozila hoce jer sila ne moli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: