Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:42, 7. 3. 2016.

| Hronika

Sudar 3 auta kod durlanske pijace

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Sudareni automobili
I dalje bez podataka o povređenima; Foto: Detalj iz snimka

Zasada nije poznato zdravstveno dvoje odraslih i jednog deteta koji su povređeni kada su se oko 18,30 h ispred same policijske stanice u Knjaževačkoj ulici u Nišu sudarila tri automobila.

Vozači renoa "Laguna" i "Klio", koji su i najviše oštećeni, kao i dete iz jednog od tih automobila su prevezeni kolima Hitne pomoći, ali novinari nisu uspeli da stepen njihovih povreda.

Prema prvim informacijama ta dva auta su se sudarila, a zatim je jedan od njih udario u audi "A6" koji je bio zaustavljen na samom kolovozu.

U policiji kažu da uzrok nezgode zasada nije poznat, ali je vrlo izvesno da je svemu pogodovala i kiša koja je u to vreme padala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Nikolic

    12:48 // 8. 3. 2016.

    slazem se da treba semafor, zivim odmah ispod pijace, ul, Glamocka, svaki dan izlazim iz te ulice i ukljucujem se na Knjazevacku, nekad mi treba za taj poduhvat i po 3-4 minuta, svaki put se najezim kad trebam do grada.

    • Mozak ne treba

      19:02 // 8. 3. 2016.

      Ma jedan omanji kruzni tok. To je moderno i ekoloski prihvatljivo (ne treba struja).

  • sale

    12:03 // 8. 3. 2016.

    Pisali su mi tu pre par godina kaznu za nepropustanje pesaka na pesackom. Nisam ga propustio, ali samo zato sto ga nisam video jer je na pesackom prelazu bio improvizovani parking. Kad sam pitao policajca sto ne rastera te sto su se parkirali na pesackom, odgovorio mi je "danas kontrolisemo nepropustanje pesaka". Dok mi je pisao kaznu, jedno 30 ljudi je na njegove oci pretrcalo ulicu van prelaza.

  • Nata

    07:26 // 8. 3. 2016.

    Još jedna saobraćajka ispred durlanske pijace, još jedan dokaz u nizu i potrvrda da je postavljanje semafora nužna i opravdana potreba na raskrsnici ispred pijace.Izmedju pesačkih prelaza nema ni sto metara ali zato automobili idu velikom brzinom i ne poštuju pešake ni druge učesnike u saobraćaju.Policijska stanica raspolaže podacima o nastradalima na delu Knjaževačke gde se oni nalaze .

    • hm

      10:07 // 8. 3. 2016.

      Plus kamera. Da bi se "punio budzet" sto bi rekli ovi sto "voze ostro ali sigurno"!

    • Musa

      10:50 // 8. 3. 2016.

      Nato, slazem se sa vama u potpunosti. Na toj raskrsnici stvarno treba postaviti semafor, obzirom na svakodnevnu frekvenciju i pesaka i vozila.Ove minuse lupaju oni bahati.

    • sale

      12:01 // 8. 3. 2016.

      Ne semafor, nego da iz te policijske stanice izadje neko i da razjuri sve koji su se parkirali na sred ulice "na samo 5 minuta dok odu do pijace po praziluk" i da uvedu u red pesake kamikaze koji bez gledanja, sa rukama na dupetu, nogu pred nogu, prelaze ulicu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: