Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 27. 2. 2021.

| Hronika

Udes na Ledenoj steni - jedna osoba povređena, auto posle sudara udario u banderu i kuću

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
udes
Mesto nezgode; foto: Ivana Dojčinović

U niškom naselju Ledena stena oko 10 sati su se sudarila dva automobila, a kako kažu u policiji u ovom udesu je povređen 35-godišnji muškarac.

U sudaru "bmw"-a i "fiata" povređen je vozač automobila nemačkog proizvođača, a kako kažu u policiji, on je zbog težine povreda, prebačen u Klinički centar. udes Saobraćaj nakratko u prekidu; foto: Ivana Dojčinović

Policiji je nezgoda prijavljena u 9:50. Uzrok nezgode se utvrđuje, policija na terenu i uviđaj u toku, a nadležno tužilaštvo je obavešteno - kažu u policiji.

Kako se vidi na fotografijama sa lica mesta, "bmw" je od siline udarca, nakon karambola, udario i u obližnju kuću i banderu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mili

    08:49 // 3. 3. 2021.

    a zasto ne postoji staza za divljanje auta kao u drrugim zemljama.pa neka strada samaluda glava da se ne prepucavate vise jel ste dosadni

  • Kisna glists

    15:36 // 28. 2. 2021.

    Decko nije ni bahati vozac niti mamin I tatin sin! Svoj bmv je stekao posteno I sam svojim radom. Lupate gluposti. Nesrecu je izazvao vozac drugog automobila! Zlobnici!

    • smesan si

      08:44 // 3. 3. 2021.

      ali stvarno smesan,niti ko zloban jeste ima zavidnih ali ti ga pretera brate...

  • Istina boli

    13:30 // 28. 2. 2021.

    Da ste bili juce na licu mesta znali bi ste da je udes izazvao vozac nekog krsa a ne tog bmv koji je pokusao da spasi i sebi i druge tako sto je skrenu u banderu a ne u neki drugi auto. I zahvaljujuci tom bmv spaseni zivoti , kamo lepe srece da svi imamo po jedan takav ali mnogo je lakse u zivotu da sedis pored kompa i solis drugom pamet nego da se ide na posao!

    • Naissus

      18:37 // 28. 2. 2021.

      Istino, bio sam na licu mesta. Posao sam do pumpe za metan. Kriva su obojica. Ogranicenje brzine na toj deonici je 50 km/h a zasto vecina obozava da vozi 60+ ... to je vec neko drugo pitanje

    • Ivan

      20:19 // 28. 2. 2021.

      E e e... To ti je Srbija...nama ne trebaju činjenice, mi sve znamo samo naslov da pročitamo..najnepismeniji narod posle Albanaca

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: