Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 5. 10. 2023.

| Hronika

Sukob vršnjaka: Ubijen dečak u Niškoj Banji

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
hitna
Jedno dete preminulo nakon tuče; foto: A. Kostić

Nakon sukoba 13-godišnjaka u Niškoj Banji intervenisala je Hitna pomoć, a kako kažu lekari jedno dete je nažalost preminulo, a drugo je prevezeno u Urgentni centar gde je ustanovljeno da nema povrede. Iz policije su potvrdili da im je prijavljeno da je jedan dečak stradao i da je istraga i dalje u toku, a iz Tužilaštva da je telo dečaka pronađeno u kući.

Hitnoj pomoći je prijavljeno da su se potukli dečaci u Niškoj Banji i kako navodi dežurna doktorka jedno od njih je preminulo.

Tuča je bila između dva deteta, od kojih je jedno nažalost preminulo, drugo dete je ekipa odvezla do Urgentnog centra, po 13 godina imaju, dečaci su u pitanju. Prvo je otišla jedna ekipa i još uvek je tamo, pa su tražili još jednu koja je odvezla drugog dečaka do Urgentnog. Mi smo dobili prijavu da je bila tuča između njih, nažalost jedno dete je preminulo i u šoku smo svi - navode iz Hitne pomoći.

Kako navode iz UKC-a, drugi dečak nema povrede.

Iz Višeg javnog tužilaštva su naknadno dostavili informacije o nesreći - da je telo jednog dečaka pronađeno u kući, kao i da još prikupljaju dokaze o svim okolnostima.

Više javno tužilaštvo u Nišu obavešteno je da je u kući u Niškoj Banji dana 05.10.2023. godine oko 11,00 časova pronađeno beživotno telo A.S. (2010). Javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Nišu obavio je uviđaj na licu mesta. U toku je preduzimanje svih radnji na prikupljanju dokaza radi rasvetljavanja okolnosti pod kojima se događaj odigrao - navode iz Tužilaštva.

Iz Policijske uprave u Nišu su potvrdili da im je prijavljeno da je jedno dete stradalo i da takođe utvrđuju šta se dogodilo.

*Tekst je dopunjen nakon novih informacija iz UKC-a, policije i Tužilaštva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    14:52 // 6. 10. 2023.

    Nema empatije!!!!! Jutros su u OS "Dositej Obradovic", u dvorištu skole, a pod nadzorom nastavnice, deca pevala kako bi uvezbala pesmicu za priredbu. Nečuveno!!!!

  • Milan

    10:51 // 6. 10. 2023.

    Kako i moze biti drugacije kada se forsira nasilje kroz celo drustvo? Pogledajmo koliko svade i nasilja u svakodnevnom zivotu. Rasprave u saobracaju, po radnjama. Svuda se neko svada i na ivici od tuce, pa gotovo svakog petka vidim da izlaze iz auta da se hvataju za gusu. Deca uce po modelu i drustvu, a mi smo ga takvo stvorili. Vlada nasilje, bahatost i sebicnost.

  • Grujica Jeremic

    07:59 // 6. 10. 2023.

    U čemu je Vučićeva krivica, sada?! Da li je trebalo da on lično obezbeđuje - "favelu"? Ma nemojteee.
    .

    • Nele

      15:51 // 6. 10. 2023.

      Vučićeva krivica je u tome što je doveo do ovakve situacije. Pogledajte njegove nastupe na televiziji,pogledajte rečnik njegovih poslaanika u skupštini,njegovih istomišljenika bilo gde. To je prosto izliv agresije prema bilo kome ko ne misli isto kao oni. Hapšenje pa puštanje kriminalaca i kriminal na sve strane su isto njegova odgovornost. Na šta mogu ta deca da se ugledaju?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: