Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:24, 21. 2. 2017.

| Hronika

Svrljižanina sa poternice žena upucala, pa pred policijom napala samostrelom

Autor:Aleksandar KostićIzvor:Južne vesti
Žena ranila muža u Rakovici, foto youtube.com pink.rs
Policija ispred stana u Rakovici; foto: youtube.com/pink.rs

Ispred zgrade u beogradskom naselju Rakovica pronađen je ranjeni Dušan Milivojević koga policija traži zbog internet prevara sa polovnim automobilima. Supruga, koja je na njega pucala, predala se nakon sat vremena, pa je pred policijom Dušana ponovo napala samostrelom.

Kako prenosi TV Pink, Milivojević je rekao policiji da je na njega jutros oko 6:40 kroz vrata stana pucala 31-godišnja supruga iz gasnog pištolja, a potom se zaključala u stan u kome su se krili.

Nakon sat vremena pregovora sa policijom, ona se predala, ali je pred policajcima pokušala da iz samostrela puca na 39-godišnjeg Dušana, kada je srećom, samo brzom intervencijom policije, sprečena tragedija.

Ranjeni muškarac je prevezen na reanimaciju beogradskog Urgentnog centra gde je operisan i nalazi se u stabilnom stanju.

U stanu u kome su se krili supružnici iz Svrljiga, policija je pronašla gasni pištolj, samostrel, ali i veći broj raznih falsifikovanih dokumenata.


Na internetu prevarili više od 160 ljudi

Ovaj bračni par iz Svrljiga je od sredine 2013. do januara 2016. godine preko sajta "Polovni automobili" ostavljao lažne oglase za prodaju automobila, a zatim zainteresovanim kupcima preko post-neta naplaćivao kaparu od 3.000 do 12.000 dinara.

Na ovaj način supružnici su "zaradili" preko milion dinara.

Oni su pred sudom priznali krivicu, pa je Dušan kažnjen sa 3 godine zatvora, a supruga idija sa godinu dana, ali su se oni, kako saznajemo, od tada nalazili u bekstvu.

Inače, Dušan Milivojević je već 2 puta bio privođen zbog potpuno istog krivičnog dela.


Kako su varali?

Na sajtu "Polovni automobili" je, uz informaciju da je "Prevarant sa njihovog sajta osuđen na 3 godine" objavljen i precizniji opis prevare.

Oni su u periodu od 29. avgusta 2013. do 26. januara 2016. godine varali kupce tako što su na našem sajtu objavljivali lažne oglase sa primamljivim cenama i zatim ubeđivali ljude da uplate kaparu kako bi rezervisali vozilo za sebe - piše na sajtu.

Nakon što bi kupac uplatio novac PTT uslugom Post Net, prevaranti bi podizali novac i prekidali svaki kontakt.

Pucnjava u Rakovici, žena ranila muža

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: