Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:08, 16. 8. 2018.

| Hronika

Teška saobraćajka kod Žitorađe, nastradali otac i ćerka

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Saobraćajka-Žitorađa;-foto:-Lj.-M
Poginula 8-godišnja devojčica i njen otac; foto: Lj. M.

Dve osobe su nastradale na licu mesta, od kojih je jedna 8-godišnja devojčica, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas posle podne na državnom putu Žitorađa – Doljevac, kod mesta Jasenice.

Kako saznajemo u prokupačkoj bolnici „dr Aleksa Savić“, nastradali su otac D. M. i njegova ćerka N. M, dok je majka S. M. zadobila teške telesne povrede i ona je smeštena na Odeljenju hirurgije, ali je njeno stanje stabilno i nije životno ugrožena. Saobraćajka-Žitorađa1;-foto:-Lj.-M Poginula 8-godišnja devojčica i njen otac; foto: Lj. M.

Svi su bili u putničkom automobilu marke „pasat“, koji je iz za sada neutvrđenih razloga udario u šleper novosadskih tablica, koji se kretao iz suprotnog smera.

Otac koji je bio za volanom automobila i devojčica na sedištu iza njega, nastradali su na licu mesta, dok je majka koja je sedela na mesto suvozača prošla sa teškim povredama, ali nije životno ugrožena. Kod nas je dovežena devojčica, iako nije davala znake života – kratko su prokomentarisali u prokupačkoj bolnici.

Istraga koja je u toku i daće odgovor kako je došlo do ovako stravičnog udesa sa teškim posledicama.

Inače, prema prvim informacijama u automobilu je bila porodica iz sela Glašinac u opštini Žitorađa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko

    21:41 // 18. 8. 2018.

    Put od Kocana do Jasenice nije za upotrebu. Mozda za zaprezna vozila jeste ali za motorna vozila nije. Mozda bi se trebalo pozabaviti pitanjem ko odrzava taj put i ko dozvoljava da bude u takvom stanju?

  • dr Jakov Zlatar

    07:51 // 17. 8. 2018.

    bahate kamiondžije haraju našim drumovima, telefonirajući dok voze.naravno policija ne čini ništa a i nema je.Kada građani budu zaustavili par ili više takvih bahatih šofera izvukli ih iz vozila i nalupali žestoko, valjda će da se urazumu.postavlja se pitanje, ima li smisla da mi sa putničkim vozilima, učestvujemo u saobraćaju kod ovakvog stanja stvari?

    • Nevena Savic

      23:36 // 17. 8. 2018.

      Odakle ti znas da je kamiondzija kriv? Igrom slucaja sam se zadesila na licu mesta,kamion se propisno kretao svojom trakom, a pasat je jurio kao lud i udario u njega.

    • Profi vozac

      23:25 // 18. 8. 2018.

      Doktore, daj ne mlati molim te.Ljudi, shvatite jednom da vi sa putnickim automobilima pravite takve gluposti da je to vise neizdrzivo.U proseku me dva puta dnevno "presece preko stomaka" zbog toga sto me neko sa malim autom "isece" ili prestigne pa onda uspori pa skrece bez migavaca (sramota je ukljuciti pokazivac pravca) Niste svesni kakve greske pravite..Iskreno saucesce porodici nastradalih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: