Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 11. 8. 2019.

| Hronika

Teško povređen pešak, oborio ga "BMW" kod Novog groblja u Nišu

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
hitna
Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i povređenog prevezla u Urgentni centar; foto: arhiva JV

72-godišnji muškarac zadobio je teže telesne povrede kada ga je jutros kod niškog Novog groblja, pravac ka Malošištu, oko 6 sati udario "BMW" koji je vozio 25-godišnjak.

U niškom Kliničkom centru kažu da muškarac ima teške telesne povrede grudnog koša, odnosno prelom rebara, a sumnja se i na neurohirurške povrede.

Neposredno nije životno ugrožen, diše spontano, ali zbog ozbiljnosti i težina povreda, pacijent je smešten u intenzivnu negu Klinike za anesteziju na dalje lečenje i praćenje - kažu u Kliničkom centru.

Kako kažu u policiji, povređeni muškarac I. N. je iz okoline Doljevca, a u trenutku nezgode on je gurao svoj bicikl. "BMW" je vozio S. N. iz Niša.

Uviđaj je obavljen i uzrok nezgode će, navode u policiji, naknadno biti utvrđen.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aman

    14:41 // 12. 8. 2019.

    Lično volim jake automobile. Ali jak automobil treba znati da voziš. Kao i lepa žena, treba se znati sa njom, ako ne znaš odma i jedno i drugo naprave kuršlus. Samo mogu vam rečem -NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA!

  • Драган Шабац

    10:26 // 12. 8. 2019.

    Када гураш бицикл ти си у својству пешака и ако не постоји тротоар мораш гурати бицикл/ићи пешице У СУСРЕТ возилима како би вас возач уочио на време.

    • Aleksandra

      11:54 // 12. 8. 2019.

      Pouzdano znam da se pešak kretao u susret automobilima, zato što dugi niz godina prolazi istom rutom. I strogo poštuje pravila saobraćaja. Ali je klinac iz svoje desne trake, pošto ga je očigledno "izbacila" krivina, prešao u levu i udario ga otpozadi. Danas svako ima dozvolu, a verujem da dobar deo i ne zna da vozi.

  • Cvetislav

    20:17 // 11. 8. 2019.

    Bmv je najgori auto na svetu.. Letos kad Sam iso u Beograd u rodbinu, vido sam nekoliko najnovijih Bmv Koji stoje pokvareni pored puta I cekaju majstori...... A I kod ovlasćenog u Nemanjinu je uvek Bila gužva I haos..... UŽAS od auta

    • Bruno

      11:12 // 12. 8. 2019.

      Ma nije problem BMW, problem je koji manijak ga vozi. Mogo je da bude Audi, Mečka, ali u svakom slučaju jak auto u rukama nezrele osobe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: