Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:08, 27. 10. 2021.

Teško povređena žena koju je udario automobil u Nišu

hitna Ženi su sanirane povrede; foto: A. K.

U Rašićevoj ulici u Nišu automobil marke "reno" oborio je 63-godišnju ženu, kažu iz policije, a da prema informacijama iz niškog Kliničkog centra, ona je zadobila teške telesne povrede.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kimi

    12:44 // 27. 10. 2021.

    Bahatost u vožnji i neznanje gomile vozača u Nišu (da ne ulazimo uopšte ko je odakle, jer ih ima sa svim tablicama s juga). Upadanje u makaze da se neko pretekne, samo da bi se nakon 100m parkiralo na trotoar ili na kolovoz. Totalno nepoštovanje ograničenja i to ne 10ak km/h već duplo ili više od dozvoljenog ograničenja. Plus totalno neznanje, naročito vožnje u kružnom toku...

    • Ivan

      13:44 // 27. 10. 2021.

      Nisu ni pešaci zlato.Prelaze gde stignu ,ukoso ,sa mobilninim zalepljenim za glavu ,na pešečki izleću ko da ja mogu da stanem u mesto.

    • Djoka

      14:04 // 27. 10. 2021.

      A tek pešaci…

    • Tacno

      14:43 // 27. 10. 2021.

      Ti sa tablicama sa juga polako ali sigurno menjaju Nis iz korena. Stanovi zbog njih skocili za 50%, djubre na sve strane,parkinga ni za lek,znaju da zauzmu i dva parking mesta za jedno vozilo. A o ponasanju u voznji i uostalom i na ulici ili kao komsije u zgradi i da ne komentarisem. Odakle im novac i sta traze u Nisu videcemo?

  • Jelena

    21:22 // 27. 10. 2021.

    Rasiceva ulica je slepa ulica, u koju prosto ne moze da se ide brzo jer je puno parkiranih automobila. Kako li je uspeo toliko da je udari

  • Jasar

    14:30 // 28. 10. 2021.

    Ne opravdavam nikog ali pesacima ne ulazi u glavu da mora da pogledaju pa tek onda da predju pesacki a ne da iskacu svaka cast izuzecima...

  • Natasa Minić

    15:46 // 28. 10. 2021.

    Rašićeva ulica je slepa, a na trotoaru su parkirana vozila sa obe strane. Mladić je nekoliko metara išao u rikverc kako bi okrenuo vozilo, a žena je sa trotoara prešla na ulicu i u tom trenutku je nije spazio i zakačio. Pala je i povredila rame! Krivi su malo i pešaci!

  • Natasa Minić

    16:08 // 28. 10. 2021.

    Rašićeva ulica je slepa a trotoar je uglavnom pun parkiranih automobila. Mladić je krenuo u rikverc kako bi se okrenuo da izađe iz ulice.Pešak je sa trotoara presao na ulicu i vozač ga nije istog trenutka registrovao, zakačio ga i pesak je pao i povredio rame. Pešaci bi isto morali malo da povedu računa!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: