Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 10. 2. 2013.

| Hronika

Težak udes kod Trnave

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
udes-aleksinac.jpg

Jedna osoba je poginula, a lekari se bore za život još dva putnika iz automobila koji je u noći između subote i nedelje izleteo s puta, bukvalno preleteo celo dvorište i udario u gornji sprat kuće.

Prema prvim informacijama udes se dogodio sat vremena oko ponoći na "lakat krivini" iz pravca Niša ka Aleksincu.

Automobil aleksinačkih registracija koji je išao iz pravca Niša ka Aleksincu bukvalno izleteo sa puta, probio bankinu i preletevši celo dvorište prednjim delom udario u prvi sprat kuće. udes Trnava

Na licu mesta poginuo je V.N. (31), dok su teško povređeni vozač N.N. (32) iz Žitkovca i za sada neidentifikovana devojka (32), dok je lake povrede zadobila J.P. (24).

- Devojka je ispala iz kola pre nego što su izletela sa puta. Nju je pokupio neko kolima i odvezao je do aleksinačke bolnice, ali njih tvoje bilo je zarobljeno u kolima dok nisu vatrogasci došli i isekli krov automobila - kaže jedan od policajaca koji su vršili uviđaj.

Za sada nema informacija o uzroku udesa, ali je izvesno da su na nesreću uticali ogromna brzina kojom se automobil kretao, klizav put i sneg koji je u to vreme padao.

Prema nepotvrđenim informacijama, putnici u automobilu su se vraćali sa porodičnog veselja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kopakabana

    14:11 // 11. 2. 2013.

    - Neidentifikovana devojka (32).
    Kako znate koliko godina ima kada je neidentifikovana ?

  • Aleksincanin

    11:51 // 11. 2. 2013.

    Crni humor, ali je dzeki preziveo...

  • moccae

    07:55 // 11. 2. 2013.

    Krajnje zalosno. Za reon na izlsasku iz Nisa je cesto zaduzen izvesni MIki, debeljskasti polliciajac koji je nazovi vodja smene. U opisu radnog mesta mu naravno ne stoji harac od 20 do 100 evra za pijanstvo i ostale prekrsaje. Uredno ce vas zapisati za pojas, Ne posedoanje prve pomoci, ali kada mu se pojavi prava musterija sa znatno vecim prekrsajem uz pristojnu nadoknadu ni on ni kolaga iz belog Punta nece videti.Alpel za vrh policije u Nisu da Ovakvim drumskim razb ojnicima stane na put jer bi mozda mladi zivot bio spasen. Kod ovadvih hajduka on i onako vredi 100 evra

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: