Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:26, 8. 5. 2022.

| Hronika

Težak udes u Dušanovoj ulici u Nišu, povređeno 5 osoba

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
udes dušanova2 4x3 foto čitalac
Nezgoda se odogodila oko ponoći; foto: čitalac

Oko ponoći došlo je do saobraćajne nezgode u Ulici cara Dušana kada je povređeno pet osoba i one su prebačene u Urgentni centar. Vozač "audia" je pri većoj brzini "zakačio" "tojotu" nakon čega se odbio, udario u banderu, a potom i u zgradu.

Kako saopštavaju iz policije, nezgoda se dogodilo oko 23:40, a automobilom marke "audi" kruševačkih tablica upravljao je 34-godišnji muškarac, dok je za volanom "tojote" niških registarskih tablica bio 39-godišnji vozač. udes dusanova3 4x3 foto čitalac Vozač audija oštetio nekoliko automobila; foto: čitalac

U ovoj nezgodi povređeni su vozač "audia", kao i troje putnika, muškarac 1995. godište, devojka 1997. godište i muškarac 1996. godište. Takođe, povređen je i vozač "tojote" i oni su nakon nezgode prebačeni u Urgentni centar- saopštavaju iz policije.

Iz Kliničkog centra objasnili su stepen povreda zbrinutih.

Od 5 osoba iz saobraćajne nezgode, 3 su sagledane i nakon ukazane pomoći puštene su kući. Dva pacijenta su zadržana na Klinici za ortopediju. Muškarac M.Z. ima prelom gornjeg okrajka leve butne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci. Biće operisan kada se steknu uslovi. Devojka ima prelom desne nadlaktice ali nema indikacija za operaciju - navode iz KC Niš.

udes dušanova 4x3 foto čitalac Povređeno nekoliko osoba; foto: čitalacOčevici kažu da pukom srecom niko od prolaznika nije povređen, kao da "audi" koji je išao velikom brzinom, nije mogao da se zaustavi nekih 100-tinak metara, što komentarišu kao još jedan vid bahatosti za volanom.

Vozač sa krvavom glavom i suvozač sa kragnom nakon zbrinjavanja, hitno odvezeni kolima hitne pomoći. Taksista je lakše povređen, žalio se samo na na bolove leva ruke, sa strane gde se "česanje" udarca između ova dva vozila i desilo. Navodno su još 2 devojke koje su bile u audiju povređene i zbrinute vozilima hitne pomoći - kažu očevici.

Policija radi na utvrđivanju svih uzoka i okolnosti, a o svemu je obavešteno i niško Tužilaštvo.

*tekst je dopunjen nakon informacija iz KC Niš.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • milutin

    12:24 // 9. 5. 2022.

    Pametni ljudi u pojedinim zemljama na zapadu ovakve probleme vrlo uspešno rešavaju.
    Vozačka ide doživotno,a auto pod presu i sve ok nema divljanja.

  • Zarko

    12:19 // 9. 5. 2022.

    Tu asfalt koliko je klizav ne moze ni za 200m da se zaustavi, sad lepo skupa da tuze grad zbog tehnicki neispravnog kolovoza

  • Donbucony

    23:16 // 8. 5. 2022.

    Taj Audi je mene promašio za dlaku ispred ChaIRSKOG dolazio je iz pravca "Željinog" ogromnom brzinom u kružnom toku je izgubio balans i išao pravo u moj auto, ukočio sam i stajao u tom momentu kad je on proklizao u kružnom, da sam produžio samo koji metar dalje ne bi stigao on do Dušanove... Pored mene je prošao garant 90-100 km/h.
    A verovatno ne i ja do kuće. Imao sam sreće. To je bilo oko 23.20

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: