Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:14, 11. 6. 2013.

| Hronika

Tražio platu, a dobio batine?

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
PROKUPLJE-markovic-pokazuje-povrede-na-usni.jpg
Vladan Marković

Radnik prokupačke Poljoprivredne stručne službe Vladan Marković tvrdi da ga je direktor Aleksandar Radulović pretukao na radnom mestu.

Prema njegovoj tvrdnji direktor ga je udario kada mu je potražio platu u prostorijama Službe. On kaže da je direktora u ponedeljak ujutru na kolegijumu, pred svim radnicima pitao kad može da koristi stari odmor i da mu se overi knjižica, zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodnih dana.

- Radulović je na sve odgovorio da sačekam i da ima vremena. Tvrdio je da firma nema para i da se strpim, ali i da tražim platu od ministra poljoprivrede Kneževića. Tada sam rekao da ću da ga prijavim inspekciji i privrednom kriminalu jer, osim što šest meseci nismo primili platu, nikom nisu uplaćeni ni doprinosi. Pošao sam ka izlaznim vratima kancelarije, kada je on počeo da me vređa i psuje, a kada sam uspeo da izađem na ulicu, više puta me je udario po licu - tvrdi Marković i pokazuje lekarsko uverenje u kojem se konstatuju povrede po licu i leđima.

2 Lekarsko uverenje Direktor Aleksandar Radulović odbacio je sve optužbe Markovića tvrdeći da nikakvog fizičkog sukoba nije bilo i da je Marković sve izmislio.

- Nije tačno da sam ga udario. Naprotiv, on je meni pretio i psovao moje crnogorsko poreklo. Osim verbalnog napada, kada je izašao iz prostorija službe, na ulici je počeo i fizički da se obračunava samnom i šutnuo me dva puta. Sukob je počeo kada sam ja tražio da Marković opravda svoj dvodnevni izostanak sa posla - tvrdi Radulović

Obojica su iznela niz optužbi usmerenih jedan protiv drugog, koje će se tek ispitati, saznajemo od istražnih organa.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor

    16:06 // 1. 7. 2013.

    Ovde "krivim" ostecenog, Vladana, pa jer zna gde ovaj zivi, pa odi lepo na vrata pa kao Robert Deniro u nekom tamo filmu, kreni redom pa da vidis lom. Verujem da bi knjizice overili odma ujutru :)

  • SRDJAN MLADENOVIC

    15:58 // 12. 6. 2013.

    opa i direktori poceli da biju...malo im kradja pa sad batinaju...robovlasnicko drustvo...na kolac bre

    • STOLE

      20:20 // 21. 6. 2013.

      E jbte SRBIJO kad je on direktor Ima li bre neko normalan u ovom Prokuplju ko stvarno zasluzuje da bude na ovakvom mestu .Zar mu je bata STVARNO TOLIKO JAK ulizice opstinske trgnite se...

  • vojislav mitic

    09:56 // 12. 6. 2013.

    kakva velicina od direktora,to je kadar koji drzava treba da neguje i cuva

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: