Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 7. 7. 2011.

| Hronika

Trezan šutnuo policajca u nogu

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
sutnuo
ilustracija

 

NIŠ - Jednom Nišliji određen je pritvor od 30 dana jer je fizički napao policajca na dužnosti.

Prema rečima Nebojše Petkovića, rukovodioca sektora za suzbijanje opšteg kriminaliteta incident se dogodio ispred restorana „Galija“ u Nišu. Interesantno je da ta osoba nije bila pod uticajem alkohola.

- On se pre dolaska policije nedolično ponašao. Kada je policajac došao, zatražio mu je ličnu kartu, a on je odbio da se legitimiše. Nakon toga je šutnuo policajca u nogu, tako da su protiv njega preduzete zakonske mere - objasnio je Petković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nn

    19:47 // 9. 7. 2011.

    ne opravdavam ovakav postupak, ali moram i da spomenem da je mene i moje drustvo policija verovatno u ovom gradu najvise puta legitimisala, naravno bez ikakvog razloga... dobar sam student, uzoran gradjanin, nikada nisam napravio nikakav prekrsaj, naravno nisam ni optuzivan ni osidjivan, ali njima je lakse da kada ja setam sa drustvom oni nas presretnu, traze dokumenta bez ikakvog objasnjenja, dok svakakve barabe se krecu ulicama i rade sve i svasta a njima nista, ne znam da li je zbog toga sto su isti policajci na nivou malopre pomenutih...

  • deki stoj

    17:58 // 8. 7. 2011.

    zasto se ne objavi ime doticnog gospodina,neka se zna, valjda je u redu da znamo sa kakvim komsijama zivimo!

  • negoroth

    14:27 // 8. 7. 2011.

    svaka cast ovome sto je ovo uradio, policajci samo se prce bez razloga!!! jednom me pandur zaustavio i legitimisao, zapisao podatke i proverio u stanici putem motorole, a da ga nisam pitao zasto ne bi mi rekao!!!! a nije mi se ni izvinio, ni nista!!!! SRAMOTA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: