Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 7. 7. 2011.

Trezan šutnuo policajca u nogu

sutnuo ilustracija

Jednom Nišliji određen je pritvor od 30 dana jer je odbio da se legitimiše, a potom i šutnuo policajca u nogu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Meda

    13:11 // 7. 7. 2011.

    Ne razumem, naslov naglašava (nepotrebno) da je -trezna- osoba učinila nedelo što nagoveštava da je to sasvim u redu ako učini pijana osoba?

    Probaću kasnije kada popijem pivce il` dva

    • Radojica

      15:38 // 7. 7. 2011.

      @Meda: slobodno popij, ako ni trezan ne kapiras cemu naslov.. Kada je covek pripit (pijan) on ne razmislja razlozno, pa se moze ocekivati sutiranje policajca jer nije u stanju da u trenutku shvati tezinu svog dela.. dok je sa druge strane u slucaju trezne osobe rec smao o njegovoj gluposti..
      Ili da spustim na jos nizi nivo - ako si pijan pa da kazu ne znas sta radis, ali koliko moras da budes blesav da trezan sutnes policajca :)

  • Aleksandar

    17:26 // 7. 7. 2011.

    Naslov nije korektan. Ok je da pise "sutnuo policjaca u nogu". Nema svrhe stavljati u kom je stanju to uradio. Sta treba staviti "prehladjen sutnuo policajca u nogu", nervozan sutno policajca.... ljut na zenu sutno policajca.... nije bitno u kakvom je stanju, nacinio je prekrsaj. Moze kasnije u tekstu da pise, da je uradjen alko test i da je osobA bila trezna.

  • negoroth

    14:27 // 8. 7. 2011.

    svaka cast ovome sto je ovo uradio, policajci samo se prce bez razloga!!! jednom me pandur zaustavio i legitimisao, zapisao podatke i proverio u stanici putem motorole, a da ga nisam pitao zasto ne bi mi rekao!!!! a nije mi se ni izvinio, ni nista!!!! SRAMOTA

  • deki stoj

    17:58 // 8. 7. 2011.

    zasto se ne objavi ime doticnog gospodina,neka se zna, valjda je u redu da znamo sa kakvim komsijama zivimo!

  • nn

    19:47 // 9. 7. 2011.

    ne opravdavam ovakav postupak, ali moram i da spomenem da je mene i moje drustvo policija verovatno u ovom gradu najvise puta legitimisala, naravno bez ikakvog razloga... dobar sam student, uzoran gradjanin, nikada nisam napravio nikakav prekrsaj, naravno nisam ni optuzivan ni osidjivan, ali njima je lakse da kada ja setam sa drustvom oni nas presretnu, traze dokumenta bez ikakvog objasnjenja, dok svakakve barabe se krecu ulicama i rade sve i svasta a njima nista, ne znam da li je zbog toga sto su isti policajci na nivou malopre pomenutih...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: