Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 10. 11. 2011.

| Hronika

Troje poginulo u saobraćajnoj nesreći

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
1

Na magistralnom putu Vranje - Preševo, kod Bujanovačke Banje, u jutros u 7:10h dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je troje ljudi izgubilo život, dok je jedna osoba u teškom stanju primljena na Hirurškom odeljenju vranjske bolnice.

Život su izgubila tri državljana Republike Makedonije H. Š. (1963), S. F. (1956) i T. E. (1940), dok su lake telesne povrede zadobili N. F. (1951) državljanin Makedonije i D. Đ. (1977) iz Kragujevca - saopštila je vranjska policija .

Do nesreće je došlo kada je automobil “fijat bravo” italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao H. Š. prešao u suprotnu traku na delu puta gde je to bilo dozvoljeno, i čeono naleteo na kamion jagodinskih registracija koji je vozio D. Đ.
 
Svi poginuli nalazili su se u putničkom vozilu koji se kretao ka makedonskoj granici. Povređenima je ukazana lekarska pomoć u Zdravstvenom centru u Vranju.

- Pacijent N. F. iz Gostivara je primljen sa teškim telesnim  povredama. Imao je  nagnječno razdelnu ranu na čeonoj strani glave, koja je sanirana. Dijagnostički pregledom ustanovljeno je da ima i potres mozga. Pod stalnim je nadzorom lekara i nije životno ugrožen, ali naglašavam da se u ovakvim situacijama klinička slika menja iz sata u sat - rekla je Beba Kanački, PR Zdravstvenog centra u Vranju.

Saobraćaj na putnom pravcu Vranje - Preševo  koji  bio je u prekidu nekoliko sati sada je normalizovan. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Davor Todorović

    01:26 // 11. 11. 2011.

    Strašno, jadni ljudi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: