Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 5. 7. 2011.

| Hronika

Tuča grupe "skinhedsa" kod keja

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
skinhedsi
ilustracija; foto: en.wikipedia.org

NIŠ - Grupa od sedam do deset momaka, koja sebe naziva "skinhedsima", potukla se sa šestoro omladinaca u parku prekoputa hotela “Park“, rekao je Nebojša Petković, rukovodilac sektora za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Policijskoj upravi Niš.

Kako kaže Petković, incident se dogodio na Vidovdan, a niko od učesnika tuče nije bio romske nacionalnosti.

 - Za sada možemo da kažemo da je na drugoj strani bilo šest mladih ljudi i to, mislim, tri momka i tri devojke. U toj tuči zbila se jedna povreda oka. Mi radimo na tom slučaju i oglasićemo se kada budemo imali sve činjenice - rekao je Petković.

Prema rečima očevidaca ova grupa se potukla i u večeri kada je u Nišu gostovala muzička grupa „Parni valjak“. Incident se dogodio na nišavskom keju kod amfiteatra, a nije povezan sa nastupom ove poznate hrvatske grupe.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija Veljkovic

    20:27 // 5. 7. 2011.

    Oprostite, moja greška.. Nisam dobro pročitala "i u večeri".
    U tom slučaju je strašno što se incident ponovio..

  • Marija Veljkovic

    20:12 // 5. 7. 2011.

    Hm.. "incident se dogodio na Vidovdan", a zatim "grupa se potukla i u večeri kada je u Nišu gostovala muzička grupa „Parni valjak“." Parni valjak je gostovao 4. juna u Nišu. Nemojte brukati novinarsku profesiju ovakvim polovičnim vestima.. Umanjujete značaj samog događaja.

  • vrs

    16:07 // 5. 7. 2011.

    "rasno svesni nacional socijalisti" kako oni vole sebe da zovu, prebijaju i prete svako vece svima po keju za koga misle da nije Srbin, ili nije politickog misljenja kao oni, ili se ne lozi na pravoslavlje, ili jednostavno nosi sareni duks, ili ima dugu kosu. Policija o tome ne mari, a mediji naravno ne pishu.

    da ironija bude veca, mesto okupljanja ovih "Arijevaca" je pored spomenika Romskom muzicaru preko leta, a zimi ispred jednog nocnog kluba pored Sinagoge :) :) :)

    • mladja

      19:30 // 7. 7. 2011.

      ih, znaju oni sta je Sinagoga.. :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: