Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 21. 6. 2019.

| Hronika

Tuča mladića na nišavskom keju, 25-godišnjak izboden nožem

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
nož
Mladić napadnut nožem vitalno je stabilan i nije životno ugrožen; Ilustracija; foto: arhiva JV

Na Keju kola srpskih sestara, u blizini spomenika Nadeždi Petrović, sinoć oko 1 sat posle ponoći sukobile su se dve grupe mladića - sa jedne strane njih petorica, a sa druge strane dvojica od kojih je jedan dobio 2 uboda nožem.

U niškoj policiji kažu da je njima oko 1 sat prijavljeno da je na nišavskom keju došlo do verbalnog sukoba između mladića, a potom je jedan iz grupe od njih 5 naneo, objašnjavaju, povrede oštrim predmetom 25-godišnjaku koji je tu bio sa još jednim drugom.

Kako nezvanično saznajemo, rasprava je počela kada su petorica mladića tražila od 25-godišnjaka da skine majicu na kojoj je bio antifašistički natpis. Nakon što je on to odbio, dobio je 2 uboda u leđa, kao i posekotine na rukama, dok je drugi mladić koji je bio sam njim pretučen.

U Kliničkom centru Niš kažu da su sinoć primili mladića koji je uboden 2 puta u leđa, kao i da je on trenutno vitalno stabilan i nije životno ugrožen. Mladić se trenutno nalazi na Klinici za grudnu hirurgiju.

Intenzivan je rad policije na pronalasku počinioca ovog dela, odnosno lica koje je povredilo 25-godišnjeg mladića - kažu u policiji.

Napominju da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je istraga u toku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Vasiljević

    16:51 // 23. 6. 2019.

    Ja ne razumem da Srbin može da bude fašista,100 Srba za jednog Nemca,odneli sve iz Srbije pa čak i radnu snagu ,sve uništiše pobiše na stotine hiljada Srba a pored Jevreja i Roma ,Srbe verovatno i više mrzeli,pa danas Nemci nose takve majice i stide se svojih dedova,a ove jadne neznalice se time diče.

    • Ne krivite Nemce.

      14:44 // 15. 10. 2021.

      Izvini, ali nisu Nemci krivi sto su uzeli radnu snagu, vec Srbi same trce u ljube Nemce u dupe samo da mogu ostati u nemackoj i ziveti. Nemojte druge kriviti, krivite sami sebe, evk morate da krenete samo od sebe. Posle drugog svetskog rata, pola balkana je jurilo za nemackom, a 15 god pre su nemci pobili hiljadama balkanaca. Ko je tu prodana dusa? Nemci su samo snalazljivi i iskoriste prilike.

  • mačak crveni

    14:36 // 23. 6. 2019.

    rekoh davno, pre tridesetak godina,
    nacisti došli, osvojili vlast, i evo nam ga!
    bežite deco odavde!

  • Marko

    08:34 // 23. 6. 2019.

    Nije prvi put da napadaju nekoga zbog antifa stava ili zato sto im se ne svidja a znam da su opasni samo u gomili a kad sami prolaze kroz grad manji su od makova zrna,klasicne kukavice kao i svi vajni desnicari.A najsmesnije je sto nijedan od njih ne ume da objasni sta je fasizam.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: