Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:36, 18. 3. 2019.

| Hronika

Tuča na autobuskoj stanici - MMA borac i vozač međusobno se optužuju

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti, Bujanovačke
autobuska stanica
Dva scenarija istog događaja; foto: V. Keser

Dok MMA borac iz Bujanovca Milan Nakić tvrdi da je brutalno pretučen na autobuskoj stanici u Nišu kada se vraćao sa turnira, policija najavljuje krivičnu prijavu protiv njega, jer kažu da je njima u subotu 16. marta vozač autobusa prijavio da je verbalno i fizički napadnut.

Nakić je za Bujanovačke ispričao da su ga u subotu uveče dok je spavao u autobusu, kojim je putovao kući iz Novog Sada, napali vozač i kondukter. Potom su ga izveli napolje i nastavili da ga tuku, tvrdi, a pridružilo im se još nekoliko ljudi.

Svi oni su me divljački šutirali i udarali. Onako pospan nisam znao šta me je snašlo i o čemu se radi, nisam ni stigao da se branim - tvdi Nakić.

Iako se ne seća kako je tuča počela, kaže da su ga verovatno budili da pređe u drugi autobus i priznaje da ih je možda i opsovao zbog toga, ali kaže da to nije razlog da ga, kako kaže, divljački napadnu.

Vukli su me kao životinju po stanici a tuklo me je bar sedam, osam njih. Nije to zbog udaraca, navikao sam i da ih zadajem i da ih dobijam. Ali sam povređen i ponižen kao čovek, da mi se ovako nešto desi, iz čista mira - rekao je Nakić za Bujanovačke.

Ipak, potpuno drugačiji scenario opisuju u niškoj policiji. Njima je 16. marta u 23 sata 36-godišnji vozač autobusa iz Aleksinca prijavio da ga je 39-godišnji muškarac iz Bujanovca verbalno, a potom i fizički napao.

Policija je odmah izašla na lice mesta, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo i biće podneta krivična prijava protiv muškarca iz Bujanovca zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje - kažu u niškoj policiji.

Nakić je za Bujanovačke rekao da je nakon napada priveden, ali da je ubrzo pušten. Napominje i da je dobio lekarsko uverenje i da je njegov advokat već podneo krivične prijave protiv napadača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Бајута

    07:28 // 19. 3. 2019.

    шах је много безбеднији !

  • Mara

    20:44 // 18. 3. 2019.

    Za Niš ekspres i ponašanja njihovih vozača govore nažalost tužna dela iza njih . . .

    • Buca

      21:08 // 18. 3. 2019.

      Ti u svakoj corbi moras da budes mirodjija sa svojim glupim komentarima vezano za svaku temu a posebno za prevoz. Vidis da se mangup folirao i vredjao prvi osoblje autobusa.

  • Pera

    20:28 // 18. 3. 2019.

    Nećeš se ti sinak leba najesti od tog MMA, nego čuvaj si zdravlje i promeni zanat.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: