Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:09, 19. 2. 2020.

| Hronika

Tuča na tribinama “Čaira” tokom Kupa, u epicentru i naprednjaci

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
tuca tribine foto M.Jovanovic
Incident na tribinama sa trojkom iz SNS-a; foto: Telegraf.rs/Marko Jovanović

Tokom finala Kupa Koraća na tribinama se dogodio incident u kojem su, kako se vidi na slikama, učestvovali i sekretarka niškog odbora SNS i predsednica skupštinske komisije za rodnu ravnopravnost Aleksandra Božanić, kao i još dvojica naprednjaka. Iako nije poznato kako se incident dogodio, u Tužilaštvu kažu da je zbog nereda na tribinama uhapšen jedan mladić koji je priznao delo, a Božanićeva nije odgovorila na pitanja novinara.

Guranje i laktanje je ono što se vidi na slikama sa tribina hale “Čair”, a sve se dešavalo dok su na parketu snage odmeravali Partizan i Crvena zvezda.

Sa jedne strane su navijači, a sa druge Božanićeva, njen brat Nemanja Božanić, polaznik Akademije mladih lidera SNS i Goran Milanović, koji je prema dokumentaciji Upravne inspekcije od 2017. godine zaposlen u kabinetu predsednika Opštine Medijana Nebojše Kocića i trebalo bi te poslove da obavlja do okončanja mandata aktuelnog predsednika.

tuca tribine3 foto M.Jovanovic Reagovala i policija; foto: Telegraf.rs/Marko JovanovićPrema nezvaničnim informacijama, on je i poverenik Mesnog odbora Čair SNS.

Kako i zašto su se oni našli na tribini na kojoj su bili, kako se vidi na slikama, navijači Partizana za sada nije poznato. Dok pojedini mediji pišu da je tuča nastala zbog devojke, Božanićeva nije odgovorila na pitanja novinara Južnih vesti o detaljima ovog događaja.

U Tužilaštvu kažu da je, neračunajući incident u kojem je dečak pogiđen flašom, na tribinama tokom finalne Kup utakmice zabeležen samo jedan incident i jedan mladić uhapšen.

Po nalogu Višem javnom tužilaštvu zadržano je lice I. N. iz Pančeva, 1996. godište. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Nakon saslušanja on je pušten jer je u potpunosti priznao delo koje mu je stavljeno na teret - kažu u Tužilaštvu.

tuca tribine2 foto M.Jovanovic Laktanje i guranje; foto: Telegraf.rs/Marko Jovanović

Dodaju da trenutno imaju informacije samo o ovom mladiću, kao i da postoji oštećeni, ali druge detalje ne saopštavaju.

Podsetimo, večiti rivali odigrali su finalni meč u niškoj hali, a uz vatreno navijanje navijača oba tima. Pehar je otišao u crno-bele vitrine.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    09:00 // 21. 2. 2020.

    Preseliti kup u Beograd i svi navijaci blizanaca u metropolu!!!! Za cistiji Nis!!!

  • Parni valjak

    21:25 // 20. 2. 2020.

    Partizanu ne trebaju ovakvi navijaci,nek navijaju za vucicevu zvezdu !

  • Bata Velja

    08:09 // 20. 2. 2020.

    Bozanicka pre uclanjenja je naprednjake na fakultetu prozivala da su destilovani radikali. A sta si ti sada?! Kad si radila sa Ds tad ti je bilo super. Napredujes, a znamo i kako. Svakom po zasluzi.

    • Petar

      10:32 // 20. 2. 2020.

      Interesantno.
      Na kom fakulteteu...prvom ili drugom?

    • Bata Boris

      11:10 // 20. 2. 2020.

      Mislis zna ceo grad hahahah

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: