Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 3. 7. 2021.

| Hronika

Tuča u centru Niša, tri osobe lakše povređene

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Policija FOTO Aleksandar Kostić
Policija još ispituje slučaj; Ilustracija; foto: A. Kostić

Masovna tuča u kojoj je učestvovalo više mladića desila se noćas na Trgu kralja Milana u Nišu, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

Tuča im je prijavljena oko 1:30 sati i, kako kažu, još ispituju slučaj.

U toku je rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti - kažu u policiji.

Kako Južne vesti saznaju, tri osobe su lakše povređene.

Tuču su snimili prolaznici, a na snimku koji se deli na društvenim mrežama vidi se kako nekoliko mladića udaraju jednog koji leži na asfaltu, dok ih devojke koje su bile sa njima mole da prestanu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jelena Veljkovic

    02:01 // 5. 7. 2021.

    Ma dajte bre...tice su uvek bile!!! I ja dok sam bila mladja,Al u moje vreme je bilo da se posons jedan na jedan a ne ovako!! Vreme je drugo pa su i deca drugačija!! Katastrofa

  • Golub Kristijanovic

    15:05 // 4. 7. 2021.

    Sta vas ovde cudi kad i mladima i starima drzava servira samo i jedino NASILJE. Razmislite malo dok gledate u taj tv, dok deca gledaju tv i na intenrnetu. Nasilje verbalno, fizicko, sexualno, duhovno... Razmisljajte i o tome kad idete da zaokruzujete vucica za vasu decu koja ce i vas da biju na kraju, samo polako. Unistili su nas i to vrlo namerno i planski. Generacije su umno bolesne i nasilne.

    • Djole

      03:27 // 5. 7. 2021.

      Ajde bre princezo lakav crni TV?!!! Koliko smo mi samo gledali krimi filmova i serija plus one lude devedesete pa je opet bio neki red. I bio si zahvaman za svaki dinar koji imas da popijes kafu ili pice sa drustvom. Ovi su zadrli kao utovljeni bikovi ali bez obaveza da se pare i da rade za porodicu. Sve su to mamini sincici koji od viska energije i vremena ne znaju sta ce sa sobom. Nisu to deca!

  • Dve godine bez škole

    01:08 // 4. 7. 2021.

    Dve godine bez obaveza ostavilo traga. I škole ih nisu kultivisale, a tek sada - bez nastave - nepogrešivo srljanje u napreDNO!

    • Saki

      15:12 // 4. 7. 2021.

      Ne, ne škola. Porodica. Roditelji (pre svega i svih), a delom i najbliža rodbina, su odgovorni za vaspitanje. To je nešto što je, valjda, svima poznato. Škola treba samo da se nadoveže i učvršćuje osnovno kućno vaspitanje. Kakvi odrasli, takva i deca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: