Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:24, 3. 7. 2021.

Tuča u centru Niša, tri osobe lakše povređene

Policija FOTO Aleksandar Kostić Policija još ispituje slučaj; Ilustracija; foto: A. Kostić

Masovna tuča u kojoj je učestvovalo više mladića desila se noćas oko 1:30 na Trgu kralja Milana u Nišu, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Luznicanin

    10:45 // 3. 7. 2021.

    U taj Nis nista lepo,mada me ne cudi kad je i matrapaz iz Babusnicu kupio nekv raspal stan tam.

    • nislija

      19:26 // 3. 7. 2021.

      sve dosli sa strane vise neznas ni ko je ko ni ko odakle...

  • Evropo eve ne

    11:11 // 3. 7. 2021.

    1.30h je uveliko vreme za spavanje, pod hitno zakon da bircuzi rade najkasnije do 23h.Dodjite u P.Poljanu oko 24-01 ujutru da vidite može li da pošten svet spava od tuc,tuc,tuc,nazovi muzike iz Cubo13.Izbace zvučnike vani i maltretiraju celo naselje debilskom muzikom, neko radi ujutru sa milionima, neko operiše i sl. Zvučnike unutra pa iscrcajte od trave i glasne muzike!Ali ne može im niko ništa!

    • preCednik

      12:21 // 3. 7. 2021.

      Zavisi u kom delu P.Poljane zivite, kod mene se cuju dve muzike, jedna iz kafane Stara Planina druga iz Cuba 13, sve u svemu katastrofa.

  • Pjer

    11:23 // 3. 7. 2021.

    Znam to kako razmišljaju i to je baš ovako "iskočio sam u grad sad ću se biem ću se be biem tebra ljubi brat ja sam najjači gaće nisam prao al sam luud ja sam lud bijem se po grad letim ko mušica beživ od mene tresev se u kafe Manilu kad izadjem mrko gi pogledam oni begav ja sam sa ekipu s

  • nisliski mohikanac

    11:37 // 3. 7. 2021.

    klasicna tuca, nista strasno,uvek bilo ali nije bilo telefona pa se nije videlo. gde su izlasci tu bude i neka tuca.nije to problem u ovom Gradu.

    • Torpedo

      20:14 // 3. 7. 2021.

      Koji, bre, grad, selci jedni nepismeni, unististe sve sto je bio Nis !
      Policija sluzi da daje saopstenja, nema patrola, preventive !

  • pozornik

    11:41 // 3. 7. 2021.

    Smena načelnika uniformisane policije! Dovedite čoveka koji zna da organizuje pozornike i patrole!

  • Nislije

    12:49 // 3. 7. 2021.

    problem je sto nece biti kažnjeni i videce koliko je sud smesna institucija... i eto ti novi Belivuk u najavi

  • LJ

    12:58 // 3. 7. 2021.

    NACELNIK POLICIJE ODMAH DA PODNESE OSTAVKU. ON je nesposoban kada je dozvolio da u CENTRU. najuzem centru, bude ovakva tuca. GDE SU MU POZORNICI. Pa to je na 150m od policijske stanice. Ovo je gore nego sto je paljevina automobila nekih funcionera.
    PENZIONIOSTI NACELNIKA SUPA, u Japanu bi isti izvrsio harikiri.
    ZBOG ZAKONA O PRAVU DETETA dobijamo ovakve obesenjake koji ne postuju red i poredak.

  • Pjer

    13:11 // 3. 7. 2021.

    Izadje u grad i glumi tepača. Mladi su previše agresivni.

    • u moj sokak doselio se bizgov od 50tak godina

      13:57 // 3. 7. 2021.

      Vozi dobar auto, a parkira gore od bilo koje žene kojoj je parkiranje problem. Pošto ne ume da uđe autom u dvorište i izveze ga u rikverc on zatvara komšijske kapije, a ako reguješ odmah preti nabijanjem u šaht...Mada, nema ga ovih dana, pa se iskreno nadam da nije na godišnjem nego da je naleteo na sebi sličnog, a luđeg i da nam je čovek rešio problem...Mladi nisu krivi što liče na starije...

    • pablitosi

      17:38 // 3. 7. 2021.

      posle dokazi kad te napadnu i dobiju i polomljene zube,vilicu da si se branio...ima li pravda za to

  • Cinjenica

    13:17 // 3. 7. 2021.

    Grad koji smrdi skoro kao Beograd.

  • djokic

    13:38 // 3. 7. 2021.

    falile gi i torbice.

  • Dzong

    13:39 // 3. 7. 2021.

    Nema više terena za basket i mali fudbal, teretane i tatoo studija plus rijaliti gde svako svakog pljuje i bije, to je to.

    • ko je pa mogao da ih vaspita

      16:44 // 3. 7. 2021.

      jeste. u 00:00h da luduju nakon bombi piva sa trafika koje rade celu noc jer za drugo nemaju pare. a za pare nek se jave tamo gde ih ima

  • Milan

    13:58 // 3. 7. 2021.

    Uvek je bilo i uvek ce da bude. Mladi su, glupi, misle da su samo oni u pravu, puni testosterona i zeljni dokazivanja. A ovi sto se iscudjuju, to su oni mamini sinovi sto su ceo zivot rasli pod maminu suknju i koji nemaju pojma kako to izgleda da se iz grad vracas ujutru u 6-7-8 sati

    • Lola

      14:35 // 3. 7. 2021.

      Ne, nisu "rasli pod maminu suknju" već su odrastali u zdravom i normalnom porodičnom okruženju (gde su ovakve scene i vraćanje iz grada u ranim jutarnjim časovima za isčuđavanje).

    • Dexter

      16:10 // 3. 7. 2021.

      Evo ja sam se uvek vracao u 6,7,8...I treniram karate vec 25 godina i nikada se nisam potuko...I sta sad?

    • cvrc milojko

      10:05 // 4. 7. 2021.

      Lelee cuti si. Za sram s kvo se valis? Pod cisalu slivu, blaga krusa ne pada.

  • Sale

    14:33 // 3. 7. 2021.

    Pogledajte samo koliko su ulickani i uhranjeni mamini i tatini pit bulovi. Po ceo dan spavaju, jedu i onda se ogrebu za koju kintu od tih istih hranitelja pa kad vise od silnog blejanja i alkohola ne znaju sta ce onda traze kavgu. Garantujem da od te cele grupe nasilnih bizgova mozda dvojica imaju neki posao. Da ih je cekalo ustajanje ujutro za posao ili decu ne bi pravili sr**e u pola noci.

  • Jonca

    15:03 // 3. 7. 2021.

    @Sale,pa isto ko nas veliki vodja,nema ni dan radnog staza,a pogledaj ga samo kako je ulickan i uhranjen.A o nekretninama da ne govorim,sve na teretu gradjana,pa kad moze on mogu i po neki momci,oni bar iza sebe nemaju hordu,takodje ulickanih i uhranjenih,citavu sektu iz SNSa opet na teretu gradjana.I za svo to vreme jedino sto znaju da kazu jeste da je Djilas lopov,a on ih redovno dobija na sudu.

    • Vojo

      21:22 // 3. 7. 2021.

      Trebaju Ti naočare

  • Naissus

    18:21 // 3. 7. 2021.

    Zakon smrdi! Na onog ko uzvrati i, tom prilikom, nanese telesne povrede, automatski krivica prelazi na njega. Zakon smrdi! A policija ne radi posao za koji je placamo. Do ovakvih pojava uopste ne bi smelo da dodje. Da su setalista prekrivena ispravnim kamerama, bilo bi manje kriminala po ulicama nocu. Potpisujem

    • Joca

      11:24 // 5. 7. 2021.

      Institut nuzne odbrane i krajnje nuzde! Da li su kupci diploma i diletanti uhlebljeni u drzavnim institucijama polozili bar jedan ispit na fakultetu?
      U slucaju kada neko napada na vas zivot i telo, imate pravo da uzvratite i obranite sebe i ljude oko sebe. Nuzna odbrana iskljucuje postojanje krivicnog dela!!!

  • Ako moze u USA i Evropi zasto ovde ne moze

    20:55 // 3. 7. 2021.

    Ko je kriv policija ili tuzilastvo? Ove kada uhapse odmah pustaju kuci. Ja ih ne bi slao u zatvor zbog tuce jer nisu oni krimilanci. Slao bih ih na radne akcije, tipa 2 nedelje krpljenje ulica po Nisu ili gde se radi pruga/autoput.. Neki tezi radovi gde mogu da iskoriste snagu a ne u zatvor da leze sa dilerima i pravim kriminalcima.

    • ***

      06:19 // 4. 7. 2021.

      Bravo za komentar. Skupiti to i od ranog jutra metle i kante u ruke pa da ciste grad, " da gi vidu svi".

  • Ćevabdžinice u 3 ujutru rade!?

    01:03 // 4. 7. 2021.

    Ograničiti radno vreme i prodaje hrane. U tri ujutru gomila, blago rečeno, raspuštene omladine pod vidljivim efektima narkotika kod ćevabdžinice u Voždovoj prekoputa suda. napreDNO

  • Dve godine bez škole

    01:08 // 4. 7. 2021.

    Dve godine bez obaveza ostavilo traga. I škole ih nisu kultivisale, a tek sada - bez nastave - nepogrešivo srljanje u napreDNO!

    • Saki

      15:12 // 4. 7. 2021.

      Ne, ne škola. Porodica. Roditelji (pre svega i svih), a delom i najbliža rodbina, su odgovorni za vaspitanje. To je nešto što je, valjda, svima poznato. Škola treba samo da se nadoveže i učvršćuje osnovno kućno vaspitanje. Kakvi odrasli, takva i deca.

  • Golub Kristijanovic

    15:05 // 4. 7. 2021.

    Sta vas ovde cudi kad i mladima i starima drzava servira samo i jedino NASILJE. Razmislite malo dok gledate u taj tv, dok deca gledaju tv i na intenrnetu. Nasilje verbalno, fizicko, sexualno, duhovno... Razmisljajte i o tome kad idete da zaokruzujete vucica za vasu decu koja ce i vas da biju na kraju, samo polako. Unistili su nas i to vrlo namerno i planski. Generacije su umno bolesne i nasilne.

    • Djole

      03:27 // 5. 7. 2021.

      Ajde bre princezo lakav crni TV?!!! Koliko smo mi samo gledali krimi filmova i serija plus one lude devedesete pa je opet bio neki red. I bio si zahvaman za svaki dinar koji imas da popijes kafu ili pice sa drustvom. Ovi su zadrli kao utovljeni bikovi ali bez obaveza da se pare i da rade za porodicu. Sve su to mamini sincici koji od viska energije i vremena ne znaju sta ce sa sobom. Nisu to deca!

  • Jelena Veljkovic

    02:01 // 5. 7. 2021.

    Ma dajte bre...tice su uvek bile!!! I ja dok sam bila mladja,Al u moje vreme je bilo da se posons jedan na jedan a ne ovako!! Vreme je drugo pa su i deca drugačija!! Katastrofa

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: