Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:30, 18. 12. 2017.

| Hronika

Tužilaštvo: Još se ne zna uzrok požara na Banđurovoj “škodi”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vatra
Automobil izgoreo u dvorištu porodične kuće; foto: FB strana Banđur

Dok ministar policije Nebojša Stefanović tvrdi da je požar na autu zamenika gradonačelnika Niša podmetnut, u niškom Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da se uzrok požara još ne zna, ali i dodaju da im iz policije nije stigao nikakav izveštaj.

Tužilaštvo je, kako pojašnjavaju, već podnelo krivičnu prijavu protiv N. N. lica zbog izazivanja opšte opasnosti. Međutim, kako pojašnjavaju, to ne znači da je požar podmetnut.

Mi smo kao Tužilaštvo stavili i zahtev Policijskoj upravi u Nišu, za otkrivanjem N: N. izvršioca, ali još nismo dobili izveštaj iz policije o identitetu izvršioca krivičnog dela - kažu u Tužilaštvu.

Zbog toga što izveštaj nije stigao, još se ne zna, kako je rečeno u Tužilaštvu, ni šta je uzrok požara.

Ipak, krajem prošle nedelje je ministar policije, prilikom otvaranja Policijske stanice u Svrljigu, rekao da želi “odgovore ko su ljudi koji su podmetali požare”.

Podsetimo, “škoda” zamenika gradonačelnika planula je pre dvadesetak dana, a on je tvrdio da je požar podmetnut i da sve ima veze sa nedavno završenim konkursom za izbor direktora niških preduzeća.

Policijsku zaštitu za svog zamenika zatražio je i gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Djordjevic

    09:09 // 19. 12. 2017.

    Zasto Čak Noris ne sme da dodje u Niš?
    Će mu zapale auto

  • Naissus

    20:44 // 18. 12. 2017.

    Da policija radi svoj posao onako kako treba, stalo bi se sa paljenjem još nakon prvog vozila. Do sada biste imali i osumnjičenog iza rešetaka i građane koji ne strepe za svoje vozilo. Izgleda da je jedino što vi umete da jurcate po gradu sa rotacionim svetlima, udarate u izloge zbog nekontrolisane brzine i kažnjavate za svaku glupost i sitnicu. Ne radi se tako posao gospodo iz policije

  • gordana vasic

    20:16 // 18. 12. 2017.

    Nedopustivo je da nisko javno tuzilastvo izlazi sa ovakvim stavom,nema tu ne znam i policija jos nije dala nikakav izvestaj,gospodo zasto primate plate ako ne znate svoj posao sklonite se da razresi slucaj ko zna.Gradjani Nisa su u strahu,ako zameniku gradonacelnika,drugom coveku Nisa ne mozete da nadjete pocinioca ovog gnusnog dela sta mi obicni gradjani da ocekujemo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: