Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 7. 8. 2019.

| Hronika

Tužilaštvo ispituje slučaj napada na turističkog inspektora iz Vranja

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Vise javno tuzilastvo Vranje foto i.m.
Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak; foto: I.M.

Zbog napada na turističkog inspektora koji je bio na službenoj dužnosti, Osnovno tužilaštvo u Vranju pokrenulo je predistražni postupak.

Za krivično delo napad na službeno lice tereti se 42-godišnji D. N, a incident se dogodio prethodnog vikenda u jednom ugostiteljskom objektu u Vranju. Muškarac je tada udario inspektora S. S. koji je bio na radnom zadatku.

U toku je predistražni postupak po krivičnoj prijavi oštećenog S. S. iz Vranja protiv D. N. iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice, tako što je 4. avgusta oko 1:45 u lokalu Plato 017 Vranje, fizički napao S. S. iz Vranja, turističkog inspektora grada Vranja, koji je vršio vanredni inspekcijski nadzor radnog vremena navedenog ugostiteljskog objekta - kaže portparol tužilaštva Bratislav Davidović.

Povodom napada na inspektora Odeljenja za inspekcijske poslove oglasila se i Gradska uprava.

Nažalost, ovo nije prvi put da službena lica budu izložena verbalnom, a u ovom slučaju i fizičkom napadu. Gradska uprava zahteva od nadležnih organa da preduzmu sve potrebne mere, kako se ovakvi incidenti odnosno napadi na inspektore ne bi ponavljali – navodi se u saopštenju.

Iako je bilo spekulacija da je na inspektora nasrnuo vlasnik kafića, Južnim vestima je iz više izvora potvrđeno da je ipak reč o gostu koji je iskoristio gužvu i trenutnu nepažnju policije koja je bila u pratnji inspektora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: