Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:23, 23. 10. 2021.

| Hronika

Tužilaštvo predložilo mesec dana pritvora za trojicu osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
sud
Tužilaštvo predložilo pritvor za osumnjičene; foto: S. M.

Nakon saslušanja trojice osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić, Više javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage i predložilo da se okrivljenima odredi pritvor od 30 dana, saopšteno je iz Tužilaštva.

Osumnjičeni G. Dž, S. Dž. i M. Dž. saslušani su u niškom Tužilaštvu, kao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić.

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice okrivljenih zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika. Takodje, Višem sudu u Nišu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprećene kazne za navedeno krivično delo, čije je izvršenje uznemirilo javnost - navode u saopštenju.

Podsetimo, pre dva dana uhapšen jedan od učesnika u ubistvu Đokića, a vest o hapšenju još osumnjičenih pojavila se prvo u tabloidima.

Porodica Đokić je poslednji put viđena u svom crnom automobilu marke “folksvagen pasat” u nedelju, 26. septembra, a tri beživotna tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac u blizini Aleksinca.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • DMXX

    22:41 // 23. 10. 2021.

    Ti monstrumi su prosli taj cudesni popularni poligraf,ali ovaj matori propevao i ovi su popadali i to je bravo svakako! A u vezi politicara i jakih funkcionera kad neko propeva o nekoj aferi i kriminalu,oni odu na taj isti cudesni poligraf,i prodju ga isto kao i ovi sto su prosli i tu je kraj svakoj prici o umesanosti istih u izmisljenim aferama...!!!

    • Branko

      13:09 // 24. 10. 2021.

      To sto su novine objavile ne znaci da su i stvarno prosli poligraf. To nije dokaz za sud, policija moze reci da su prosli da bi se opustili, ili da ne pokusaju bekstvo, dok ne sakupe dovoljno dokaza.

  • Nislija

    20:02 // 23. 10. 2021.

    Što be? Pustite ih da se brane sa slobode uz obavezu da vam se svakog cetvrtka javljaju ili tako neku nebulozu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: