Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:58, 27. 4. 2021.

| Hronika

Tužilaštvu u Lebanu stigla krivična prijava protiv predsednika Opštine

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
sns lebane
Još uvek se na zna kada će početi sudski postupak; Ilustacija; foto: SNS Lebane

Četiri dana nakon incidenta u kome je učestvovao predsednik Opštine Lebane Ivan Bogdanović, u lebansko Tužilaštvo stigla je krivična prijava protiv njega, potvrđuju za Južne vesti u Osnovnom tužilaštvu u toj varošici. Međutim, još nije poznato kada će sudski postupak biti pokrenut.

Tužbu protiv predsednika lebanske Opštine podnela je Jasmina Jović, supruga bivšeg direktora Turističke organizacije Bojana Jovića, koju je Bogdanović pogodio pikslom u predelu ruke nakon kraće rasprave.

Ceo slučaj odmah je prijavljen policiji, reagovala je i hitna pomoć, a predmet je stigao i u Tužilaštvo.

Tačno je da je protiv predsednika Opštine podneta krivična prijava. Slučaj i saslušanja još uvek nisu počeli, ali je formiran predmet. Za sada ne znamo kada će otpočeti sudski postupak jer ovo nije jedini predmet koji imamo - rekli su Južnim vestima iz Tužilaštva.

Sam predsednik Opštine Ivan Bogdanović se povodom ovog slučaja do sada nije oglašavao, a ni na pozive Južnih vesti ne odgovara već nedeljama.

Podsetimo, prvi incident između članova porodice dogodio se na Skupštini, kada je Bojan Jović, u to vreme direktor Turističke organizacije, u znak protesta i nezadovoljstva ka predsedniku Opštine bacio cipelu.

Jović je nakon toga na novom skupštinskom zasedanju, na kome mu nije bio dozvoljen pristup smenjen sa funkcije, da bi sukob kulminirao prošle nedelje kada je, kako je Jović rekao, Bogdanović staklenom pikslom pogodio njegovu suprugu i naneo joj lakše telesne povrede.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    23:25 // 27. 4. 2021.

    Auuu ima li neko posten iz ove neSNSne vlasti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: