Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 24. 11. 2015.

| Hronika

U 3 akcije pronađeno 183 kilograma duvana

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
duvan
Duvan pronađen u vozilu kurirske službe; foto: Uprava carina

Tokom vikenda su carinici kontrolisali automobile, kurirsku službu i autobuse i rezani duvan pronalazili sakriven među pošiljkama, u šupljinama vozila, ali i u pregradi za krevet vozača.

tocak Duvan skriven i u rezervnom točku; foto: CarinaU poslednjoj akciji koja se desila juče, u “citroenu” jednog Boranina carinici na punktu Merdare su pronašli 47,5 kg rezanog duvana.

On je gotovo sva mesta u automobilu „citroen xara“ kojim je putovao popunio rezanim duvanom, pa su carinici duvan pronalazili na najrazličitijim mestima, počevši od prostora predviđenog za zvučnike, ispod tapacirunga vrata, u prostoru predviđenom za rezervni točak, pa čak i u kesi vezanoj kanapom ispod automobila - pišu iz Uprave carina.

Najviše duvana je pronađeno u autobusu koji je 22. novembra u večernjim satima iz Vranja krenuo za Beograd, a kontrola ga je zaustavila kod Vladičinog Hana.

dzakovi Džakovi s duvanom u autobusu; foto: CarinaIako su svi putnici rekli da osim ličnih stvari nemaju ništa za carinjenje, carinici su odlučili da izvrše detaljan pregled prilikom koga su u pregradi za krevet vozača otkrili dva džaka u koje je bilo spakovano 98 kg rezanog duvana - pišu iz Carine.

U subotu u jutarnjim časovima kod naplatne rampe “Nais” u kombiju kurirske službe pronađeno je 40 kg duvana, što sa ostalim zaplenama čini ukupnu količinu od 183 kg.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: