Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 14. 8. 2020.

| Hronika

U 4 nezgode u Nišu povređeno 5 osoba, od toga 3 pešaka

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
hitna pomoć
Sve povređene zbrinula Hitna pomoć; ilustracija; foto: V. Keser

Tri pešaka juče su oborena na niškim ulicama - 11-godišnja devojčica, 21-godišnjakinja i 29-godišnjakinja i sve su zadobile lakše telesne povrede. Osim ove tri saobraćajna nezgode, dogodio se i sudar dva automobila u kojem su lakše povređene dve osobe.

Kako kažu u niškoj policiji, na parkingu kod Zone 3 juče oko 14 sati "fijat" je oborio 11-godišnjakinju, a uzrok nezgode se utvrđuje.

Oborena je i 29-godišnja žena oko 18 sati na raskrsnici ulica Nikole Pašića i Knjeginje Ljubice, a udario ju je "pežo" koji je vozio 26-godišnji Nišlija.

Oko 22 sata, kažu u policiji, na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Aleksandra Medvedeva, 21-godišnjakinju je oborio "opel" koji je vozio 57-godišnji muškarac.

Na raskrsnici Sremske i Ulice Dragiše Cvetkovića juče se oko 16:45 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili "folksvagen" koji je vozio 63-godišnjak i "reno" kojim je upravljao 21-godišnji Nišlija. U ovom udesu, lake povrede zadobili su vozač i putnica u "renou".

Iz policije napominju da se uzrok svih ovih nezgoda utvrđuje i da je o njima obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • 018

    07:50 // 15. 8. 2020.

    Ovo ce tek da se desava jer pesaci u Nisu se ponasaju veoma bahato. Nigde nisam video takvo ponasanje. Iskacu na ulicu gde gde god stignu. Uzas...

  • niski76

    15:11 // 14. 8. 2020.

    Alkohol, ne razumem zasto vise nema kontrole preko dana u gradu? I nocu je to suvise retko. Broj ljudi koji vozi pod dejstvom je ogroman!

    • Cinjenica

      15:41 // 15. 8. 2020.

      Najlakse je reci alkohol I vozaci su krivi.Moraju da paze na saobracajne znake,na druga vozila,na bicikliste,motocikliste I sad jos I na ove nove sa trotinetima.Kako se u Nisu prelazi ulica ,dobro prolazimo.Pesacki prelaz ne znaci kao znak stop,znaci nije obavezno zaustavljanje I nije produzetak trotoara.Edukujte pesake kako se prelazi ulica.Pre stupanja na pesacki obavezno je da zastanu.

  • Mara

    12:05 // 14. 8. 2020.

    Ovo je strasno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: