Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:34, 26. 4. 2015.

U Nemačkoj preminuo jedan radnik "Tigra"

Tigar.jpg Odmah nakon havarije trojica prebačena za Niš, narednog jutra za Bohum

Jedan od povređenih radnika „Tigar Tyres“-a, koji su zbog teških opekotina u petak prebačeni u Nemačku, preminuo je „usled dužeg udisanja vrelih gasova koji su izazvali unutrašnje povrede pluća“, saopštila je kompanija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Laza Lazarevic

    15:24 // 26. 4. 2015.

    Ako umre u Nemackoj, moralo je tako. Nadam se Vladimire da ti je sada malo jasnije. Ako nije, upisi Medicinski fakultet i za jedno 6-7 godina bice ti jasno. Pozdrau!

  • Laza Lazarevic

    15:21 // 26. 4. 2015.

    Citaj pazljivo. Povredjeni su TRENUTNO stabilno...opekotine pravi negativan efekat ispoljavaju nekoliko dana od povredjivanja. Da je umro u Nisu bilo bi nemaju pojma nasi.

  • Vladimir Lazarevic

    14:06 // 26. 4. 2015.

    Opekotine su od otvorene vatre, duboke i obimne.Upkos ozbiljnosti stanja,sva trojica mogu da komuniciraju sa nama i trenutno su van životne opasnosti-Jadranka Paravina,direktorka.Klinike za hirurgiju

  • Vladimir Lazarevic

    14:06 // 26. 4. 2015.

    O čemu se ovde radi?

  • Hola

    09:31 // 27. 4. 2015.

    Da, a čemu onda izjava da nema potrebe da se povređeni šalju u Beogradu, a sad ispade da moraju u Nemačku. Svašta ljudi izjavljuju medijima.

    • Oscar Pitagor

      11:40 // 27. 4. 2015.

      Након (писмено) дате процене процењује се валидност прогнозе, улази у ваш детаљан CV и обавезно доставља Фонду. Тако се формира ваш рејтниг у струци и код Фонда. Грешка - Фонд губи паре а ви рејтниг.

  • Vladimir Lazarevic

    14:06 // 26. 4. 2015.

    Ona dodaje da za sada nema potrebe da se povređeni šalju za Beograd i da će im sva neophodna medicinska pomoć biti omogućena u niškom Kliničkom centru.

  • Oscar Pitagor

    23:08 // 26. 4. 2015.

    На свакој озбиљнијој клиници У ОБСАВЕЗИ сте да дате и прогнозу тока болести са што јаснијим временским интервалима.Такође, у обавези сте и да упутите на друге мед.центре(и методе лечења) ако се тражи.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: