Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:57, 19. 6. 2018.

| Hronika

U Dimitrovgradu zaplenjena marihuana, u Nišu metamfetamin

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Marihuana sakrivena u čašama od kapućina
Marihuana sakrivena u čašama od kapućina; foto: Uprava carina

Manja količina marihuane zaplenjena je, kako su saopštili iz Uprave carina, na Graničnom prelazu Gradina 18. juna kada su carinici pronašli skrivenu drogu u kesi za smeće. U pošti u Nišu 16. juna otkriven je metamfetamin u pošiljci.

Prekršaj je otkriven u automobilu marke “pežo’ belgijskih registarskih oznaka kojim su iz Belgije ka Turskoj putovala dvojica putnika.

Na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave, oba putnika su odgovorila odrično, ali je pregled automobila pokazao suprotno. Naime, carinici su iza vozačevog sedišta, u kesi sa smećem pronašli staklenu teglu i u njoj kesicu marihuane - navode u Upravi carina.

Metamfetamin pronađen u pošiljci iz Holandije Metamfetamin pronađen u pošiljci iz Holandije; foto: Uprava carina Tada su, dodaju na Gradini, u čašama od kapućina i espresa uočene dve kutije “omeprazola”, leka koji reguliše želudačnu kiselinu, ali je i u njima, umesto očekivanog sadržaja, takođe pronađena marihuana.

Manja količina narkotika pronađena je i 16. juna u pošiljci iz Holandije koja je stigla u nišku poštu za primaoca u Leskovcu. U njoj je otkriveno 25 grama kristalne sivo-smeđe materije, a sumnja se da je reč o sintetičkoj drogi metamfetaminu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: