Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:07, 21. 6. 2021.

| Hronika

U Jablaničkom okrugu za volanom 6 pijana i 4 vozača pod dejstvom narkotika, jedan odbio test

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
saobraćajac
Buran vikend u Leskovcu, Lebanu i Bojniku; foto: A. Kostić

Prethodnog vikenda policija u Leskovcu, Lebanu i Bojniku, zaustavila je šestoro vozača koji su vozili pijani, saopštavaju iz policije, dok su četvoro vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a jedan vozač kamiona je odbio da se testira.

Bilo je puno posla za saobraćajce tokom vikenda u Jablaničkom okrugu, sudeći po saopštenju leskovačke policije. Jedan od slučajeva zabeležen je kada je 32-godišnji vozač "golfa“ upravljao automobilom sa 2,39 promila alkohola u organizmu i izazvao je saobraćajnu nezgodu na auto-putu u kojoj niko nije povređen.

Posla je bilo i u Lebanu, Bojniku i Leskovcu, a među kažnjenima su i biciklisti koji su vozili pod uticajem droge.

Policija je u Lebanu zaustavila 45-godišnjeg vozača "bmv“ i 59-godišnjeg vozača "hjundaija“ koji su vozili sa 1,49 i 1,33 promila alkohola u krvi, kao i dvoje biciklista, 38-godišnjeg muškarca i 30-godišnju ženu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - saopštavaju iz policije.

Bojnička policija iz saobraćaja je isključila 35-godišnju ženu koja je upravljala "nisanom“ sa 1,21 promil alkohola u organizmu, 73-godišnjeg vozača "pežoa“ koji je vozio sa 1,37 promila, kao i 54-godišnjeg vozača kamiona "ford tranzit“ koji je odbio da se alkotestira.

U centru Leskovca zaustavljeni su 30-godišnji vozač "reno megana“ i 42-godišnji vozač "audija“ koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, kao i 30-godišnji vozač "golfa“ koji je vozio sa 2,59 promila alkohola u krvi.

Protiv svih vozača, saopštavaju iz policije, podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • z

    19:33 // 21. 6. 2021.

    "kao i dvoje biciklista, 38-godišnjeg muškarca i 30-godišnju ženu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci"


    policija obrnula igricu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: