Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 23. 10. 2020.

U Knjaževačkoj dva udesa za 40 minuta, u jednom povređen vozač i putnica motora

Knjaževačka Dva udesa u istoj ulici u razmaku od 40 minuta; ilustracija; foto: V. M. R.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Knjaževačkoj ulici, u niškom naselju Durlan, povređen je muškarac koji je upravljao motorom, navode u policiji, kao i žena koja se vozila iza njega. Motor se sudario da "opelom".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    20:29 // 23. 10. 2020.

    O tim sa motorima ne treba komentarišite toliko se apeluje i sve isto

  • Pera

    16:26 // 23. 10. 2020.

    Treba naterati saobraćajnu policiju da radi svoj posao, ali ko to može da uradi?. Kada bi oslobodili jednu saobraćajnu traku od bahatih vozača koji staju sa kolima gde im se prohte, manje bi bilo gužve. Ali saobraćajci neće da rade svoj posao a nema niko da ih kazni za nerad.
    PS. redovno primaju platu, to je proverena informacija!

  • Milutin M.

    18:21 // 23. 10. 2020.

    Knjaževačka ulica je napravljena istok-zapad. Ujutru bije sunce u oči i kada zalazi i ništa se ne vidi kada se vozi. Mora dosta oprezno da se ide.

  • Симке

    22:08 // 23. 10. 2020.

    Књажевачка као аутопут. Сваког дана у року од 10 мин. претицање по десној траци,возе се аутомобили од 80 до 100 км на сат. Полиција НИГДЕ. Појаве се тек када се деси нешто.

  • Jovana Jovanovic

    23:47 // 23. 10. 2020.

    Motor je isao odgovarajućom brzinom, a vozac automobila iz sporedne ulice i pored znaka Stop nije stao, vec je izleteo cak u drugu traku u ulicu u kojoj nema prvenstvo prolaza. Nije u pitanju ni motor, vec nepostovanje saobracajnih znakova. Treba preispitati ko sve ima dozvolu.

  • nisliski mohikanac

    18:02 // 23. 10. 2020.

    Policije nema ni za korov a i kad ih ima pustaju ko bušna kofa pa i nemaneke vajde od njih.Najbolje da se raspuste i bar da ih ne placamo vise.

  • Boske

    11:28 // 24. 10. 2020.

    Problem je u tome što mnogi ne znaju da čitaju saobraćajne znakove u toku vožnje, tu nastaje problem. Lako je da se stane na crveno i da se podje na zeleno...

  • Pukovnik

    18:55 // 23. 10. 2020.

    Књажевачка је врло прометна улица. Ђаци три школе прелазе ту улицу. Бахатост појединих возача је изузетно честа. Страшно је што они тако пролазе и поред полицијске станице. Повремена појава саобраћајне полиције је више "про-форме" и то није решење. Довољно је да из станице један полицајац буде испред и записује рег. таб. Неопходно је трајније решење, статистика је поражавајућа и упозоравајућа.

    • Djunta

      00:05 // 24. 10. 2020.

      Ovaj deo i 100 m ka tri solitera i ka pijaci je najgori ! Kaze ,moj pobratim, da se ovde takmice, ko nece stati pesacima i maloumnici sa motorima razvijaju velike brzine !

  • Naissus

    19:55 // 23. 10. 2020.

    S' obzirom na sve sto se desavalo u Knjazevackoj u zadnje 2/3 godine, policija ne bi smela nikako da bude odsutna iz saobracaja. Morali bi da budu duz cele ulice 24h dnevno. Bar po jedan saobracajac morao bi da stoji kod svakog pesackog prelaza, narocito kod onih gde su skole i vrtici.

    Ali, nasa policija vise voli da u hladovini Trga, kod Mikopsa, proverava vezane pojaseve i datum registracije

    • citizen

      20:17 // 23. 10. 2020.

      Zasto da stoji policija??? Stavite kamere i samo saljite kazne...jevtinije je,manje korupcije i 100% realizacija

  • Perica

    10:36 // 24. 10. 2020.

    Treba kažnjavati saobraćajnu policiju jer ne radi svoj posao, ali nema ko da ih kažnjava za nerad. Načelnik PU Niš i komandir SSP neće da ih kažnjavaju za nerad jer i sami ne rade svoj posao. Kada bi saobraćajce isterali na ulice i naterali ih da rade to vreme a ne samo da stoje na ulice i okreću glavu da ne vide prekršaje onda bi Knjaževačka ulica imala po 2 saobraćajne trake u oba smera. Ne bi b

  • Kupina

    10:47 // 24. 10. 2020.

    Mnogima Knjazevacka lici na pistu, umesto na ulicu. Lete kao muve bez glave.

  • Putin

    16:40 // 23. 10. 2020.

    Ulice i saobracaj u Nisu su odraz stanja u drustvu: HAOS, BEZAKONJE, BAHATOST, NEMAR.....Dovoljno je da odputujete do susednih drzava i shvatite da se ekonomski status preslikava na ponasanje pesaka i vozaca na ulici. Sto neuredjenija drzava, to veci haos i obratno!

    • Verko

      12:38 // 24. 10. 2020.

      Što neuređenija država to veći krstovi na kružnim tokovima, veće crkve i veći "vernici"...

  • Igor

    18:00 // 23. 10. 2020.

    Na ulicama Niša sve više neiskusnih i bahatih vozača.... Voze kao kamikaze a najgori su u kružnim tokovima... Totalno ne znanje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: