Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 18. 7. 2019.

| Hronika

U Merošini obijena kancelarija predsednika Skupštine

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
merosina
U Merošini uvek burno; foto: Opština Merošina

Brava na kancelariji predsednika Skupštine Merošine, gde rastu tenzije između stranaka koje su ranije dovele i do fizičkih sukoba, obijena je juče oko podneva, a policija je obavila uviđaj. Merošinski socijalisti ograđuju se od nasilja, a predsednik Opštine Saša Jovanović iz Srpske napredne stranke ne odgovara na pozive.

Merošinske političke igre se nastavljaju. U spornom izboru novog predsednika Skupštine pre 2 nedelje pretučen je odbornik Aleksandar Arsić.

Sada su stradala vrata predsednika Skupštine.

Odmah po prijavi da je obijena brava na vratima kancelarije u zgradi Opštine Merošina, pripadnici MUP-a izašli su na lice mesta. Policija je o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, po čijem nalogu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti - kažu iz policije.

O ovom incidentu izjasnila se i Socijalistička partija Srbije iz koje je novoizabrani predsednik merošinskog parlamenta Bojan Sibinović.

U prostorijama Skupštine opštine Merošina nasilno je otvorena kancelarija predsednika Skupštine. Opštinski odbor SPS-a Merošina se ogradjuje od svih učinjenih nasilnih radnji. Na osnovu naših saznanja to je učinjeno od strane zaposlenih u Opštinskoj upravi - saopštavaju socijalisti.

Da li je zaista reč o zaposlenima, da li događaj ima veze sa svim sukobima u Merošini, iz policije još nema potvrde ni osumnjičenih.

Predsednik Opštine Saša Jovanović nije odgovarao na pozive i poruke. Odćutao je i zamenik predsednika Opštine Bojan Nešić i novoizabrani predsednik Skupštine Bojan Sibinović.

Podsetimo, smenjivanje dotadašnje predsednice Skupštine Sanje Stajić 1. jula bilo je burno, a tada je viđeniji merošinski naprednjak ispred Opštine napao odbornika SNS Arsića. Smene, rokade, preletanja, sve je to deo merošinske "političke vrteške" poslednjih godina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stojko

    13:11 // 20. 7. 2019.

    Predsedniče Vučiću, Vaš koalicioni partner u Parlamentu Srbije /SPS/, obija vrata aktuelnog predsednika Skupštine opštine Merošina /petnaestak dana nakon ustoličenja/ manifestujući pritom bahatost, svojstvenu necivilizovanom svetu. Ne dopada im se koalicija sa SNS-om i Dr.Stajić, već prave drugu "postavu". Šta je to,do uzurpiranja vlasti, a u krajnjem, na jedan posredan način, i urušavanje Srbije.

    • Beriljac

      08:02 // 23. 7. 2019.

      Ako si mu reko Stojko. Da vidi čovek da mu brineš za ugled i Srbiju naravno. Ne može sve sam. Srećom po njega ima takvih ko što si ti da pomognu.

  • xyz

    09:39 // 19. 7. 2019.

    To se pobise da pomognu narodu.. Da im olaksaju proizvodnju i prodaju visnje u Merosini..
    A, ne, cekaj..

  • Tivat

    07:49 // 19. 7. 2019.

    Mozda je Djilas,ili Obradovic,mozda Jeremic ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: