Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:09, 26. 10. 2018.

| Hronika

U Opštini Pantelej slupali još jedan službeni auto

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
bata vasiljević, srđan nešić, udes
Ne ide im sa službenim kolima; foto: čitalac

Službenu “škodu fabiu”, kako kaže više izvora Južnih vesti, slupali su funkcioneri Opštine Pantelej, a na licu mesta, u Durlanu gde se sve odigralo, bili su predsednik ove Opštine Bratimir Vasiljević, kao i predsednik Skupštine Panteleja Srđan Nešić. Bez komentara za medije, ali i bez policije da obavi uviđaj, funkcioneri Panteleja poslali su oštećena kola na servis.

Prošlo je tek nešto više od godinu dana otkako je Nešić slupao opštinsku “škodu superb”, a već je stradao i drugi službeni automobil. Udes se, kažu, dogodio na uglu Glamočke i Ulice Dragiše Mišovića u Durlanu, 25. oktobra, oko 16 sati, a prema nepotvrđenim informacijama za volanom je bio Vasiljević.

Jedan od očevidaca novinarima je poslao fotografiju nezgode, na kojoj se vidi “zgužvano” desno krilo automobila podignutog dizalicom, kojem je oštećen i točak, i funkcioneri Opštine kako sa rukama u džepovima gledaju načinjenu štetu.

I očevici, ali i u Policijskoj upravi Niš, kažu da udes nije prijavljen policiji, iako je Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima propisano suprotno.

Vozač, odnosno drugi učesnik saobraćajne nezgode u kojoj je nastala velika materijalna šteta dužan je da obavesti policiju i ostane na mestu nezgode do dolaska policije i završetka uviđaja - piše u Zakonu.

Izvori Južnih vesti iz Panteleja, koji su želeli da ostanu anonimni, kažu da se radi o službenim kolima koja su trenutno na servisu.

Nisu na opštinskom parkingu. Trenutno ih servisiraju - kaže jedan od opštinara.

Međutim, Vasiljevićev mobilni telefon bio je isključen, a na fiksni se nije javljao novinarima iako su njegovoj sekretarici ostavili nekoliko poruka, pa Južne vesti od njega nisu dobile informacije ni komentar o ovom događaju.

Predsednik Skupštine Opštine Nešić bio je nešto “rečitiji”, ali ni on nije želeo da komentariše, uz opasku da “nema šta da kaže Južnim vestima”.

Ne mogu da razgovaram, brate, ništa s vama. Ne mogu ništa, brate, zdravo - bio je kratak Nešić.

Podsetimo, prilikom povratka sa "Grozdobera" iz Kavadaraca u Makedoniji, 10. septembra, luksuzna "škoda superb" Opštine Pantelej je slupana u saobraćajnoj nezgodi u Nišu. Da bi nadoknadili uništena kola, ova Opština je juna ove godine, na spornom tenderu kupila novi "superb" od 26.000 evra, parama Nišlija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mića

    17:43 // 29. 10. 2018.

    Brate, brate... A brat bratu, šteta za godinu dana više od 10000 evrića!? Pa brate... Mnogo je!

  • Kuvar

    07:47 // 29. 10. 2018.

    Kakav lik ovaj predsednik skupstine opstine majko moja mila, strasnoo.

  • Aleksandar

    22:53 // 28. 10. 2018.

    Ma to su dva buzdovana

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: