Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 10. 8. 2016.

| Hronika

U automobilu vozio dete, u akumulatoru švercovao hašiš

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
carina
Mali paketić u akumulatoru; foto: Uprava carina

Carinici na Gradini su tokom jutra 10. avgusta u tri navrata zaplenili manje količine narkotika. Kod jednog od uhvaćenih, pronađen je hašiš u njegovom džepu i akumulatoru automobila kojim je putovao sa 6-godišnjom ćerkom.

Ovaj francuski državljanin turskog porekla je zaustavljen oko 11 sati, a droga je pronađena u akumulatoru. Skidanjem poklopca, carinik je uočio da se između akumulatora i elektroinstalacija nalazi manji paket, oblepljen najlon kesom, kažu u Upravi carina.

Nakon što je zasekao pakovanje, bilo je jasno da se radi o hašišu, pa je putnik uvidevši da je droga otkrivena, iz džepa pantalona u obližnji travnjak bacio još jedan manji paket koji je imao kod sebe. Ubrzo je ustanovljeno da se i u njemu nalazio hašiš, te je ukupna količina koju je ovaj putnik krijumčario bila 55 g - kažu u Upravi.

marihuana-u-kutiji-od-zvaka-foto-carina Droga u kutiji od žvaka; foto: Uprava carinaPre toga je kod britanskog državljanina turske nacionalnosti pronađeno nešto više od 10 g marihuane sa drobilicom, koju je sakrio u levim vratima, kaseti automobila i u kutiji od žvakaćih guma.

Marihuana i hašiš su pronađeni i oko 8 sati na istom prelazu kod austrijskog državljanina, takođe turske nacionalnosti.

Detaljnim pregledom, u ličnoj torbici koju je nosio sa sobom pronađene su četiri plastične kesice uvijene u hartiju u kojoj se nalazila marihuana i jedan grumen presovane materije braon boje “nalik na opojnu drogu hašiš”, navode u Upravi carina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: