Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:24, 26. 2. 2018.

U centru Niša autobus udario ženu

Saobraćajna nezgoda Saobraćajna nezgoda prijavljena je u 15 sati; foto: J. C.

Na uglu ulica Generala Milojka Lešjanina i Kneginje Ljubice u Nišu, kako kažu u policiji, gradski autobus udario je ženu, koja je, prema nazvaničnim informacijama, prošla samo sa lakim povredama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    17:51 // 26. 2. 2018.

    Vozaci autobusa po ovom snegu ulaze u opasne situacije svesni da mogu da naprave karambol ali ih mnogo ne zanima jer su "jaci" od automobila. Danas mi je bas jedan autobus koji vozi do aerodroma presekao skretanje s Bulevara u B. Miljkovica iako sam imao prednost. Da mi nisu nove zimske gume zabio bi se u njega. Jeste da bi on bio kriv ali ko sve vozi gradske autobuse to je strasno.

    • Nije bas tako

      14:18 // 27. 2. 2018.

      Danas sam se vozila autobusom od zeleznicke do centra. DIVIM se vozacu koji je uspeo da DVA PUTA izbegne pesaka 1) koji je pretrcavao VAN pesackog u ul. Jovana Ristica, 2) negde u Milojka Lesjanina mladju zenu koja je takodje VAN pesackog "ladno" prelazila ulicu NE OSVRCUCI SE nijednom!!!

    • Nije tako

      14:21 // 27. 2. 2018.

      Ja sam i vozac i pesak, ali, nagledah se ovih dana svega i svacega. Juce stajem na pesackom da zena sa malim detetom (u desnoj traci sam) predje. Sa moje leve strane u punoj brzini nailazi IDIOT sa nekim dzipom, gazi pesacki kao da ga nema, da je na autoputu...srecom za par centimetara ih promasi....

  • Kimi

    18:57 // 26. 2. 2018.

    Čekaj malo, kako to može da autoprevoznik ima gradske autobuse na teritoriji grada Niša a registraciju obavlja u drugom gradu. Gde ide novac od registracije tih vozila?

  • Jova

    21:03 // 26. 2. 2018.

    Ma nije joj ništa imala je prednost !!!

  • URED

    22:46 // 26. 2. 2018.

    Ta raskrsnica je u totalnom haosu! Pogotovo uslovno zeleno iz pravca Komande prema centru. Niko ne postuje pesake. Zasto nisu postavljeni pomocni semafori i iz pravca Sivare sa sekundama koliko je jos zeleno svetlo aktivno???

    • Jasar

      11:55 // 28. 2. 2018.

      Zasto je haos? Imate semafore molim lepo,druga stvar,mi ne vozimo po trotoaru nego na ulici,tako da vi treba da obratite paznju,i ako je pesacki ne znaci da neko se ukopa u mestu kada izleti neko od pesaka,mnogo je nesavesnih...

  • superhik

    08:35 // 27. 2. 2018.

    Dobro ociscena saobracajnica pa se klizaju autobusi kao i svi mi koji vozimo. Gde li ciste te ekipe kad sve zavejano? Verovatno cekaju da stane da pada i da se dogne temp pa da pocnu? Ludilo mozga

  • Jasar

    21:25 // 27. 2. 2018.

    Pesaci su toliko bezobrazni,izlicu na pesacki bez gledanja ,kao da je suvo,slusalice ,kapuljace ,izbacite ako ne zelite otisak znaka na celu preporuka ,ne moze vozac da zna sta je vama u glavi,ne branim ,zakljucujem...

    • Mirko

      21:13 // 28. 2. 2018.

      Ti si druže dužan da usporiš pre pešačkog prelaza, a da svi vozite propisanom brzinom sve bi bilo ok. Juče vozač autobusa umalo nije zgazio decu na pešačkom plus im je bilo otvoreno zeleno svetlo na semaforu. I još jedna stvar, stalno se dešava da mi jedan auto stane na pešačkom a PAMETNJAKOVIĆ koji ide iza tog auta da gas da zaobiđe ovog što je stao. Uzaš KOLIKO BAHATO VOZITE!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: