Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 2. 12. 2021.

| Hronika

U dva dana policiji prijavljeno trovanje dva vlasnička psa u niškoj Tvrđavi

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
Pas epanjel breton KOSTA JV
Vlasnici sumnjaju da su im spi otrovani; Ilustracija; foto: A. K.

Nakon što su građani upozorili da je u samom centru Grada, odnosno u niškoj Tvrđavi pobacan otrov sakriven u mesu, iz policije kažu da su im prijavljena dva slučaja u kojima se sumnja da su na tim lokacijama otrovana dva vlasnička psa.

Građani su putem društvenih mreža svedočili da je više pasa otrovano ovih dana, a sada je to potvrđeno i iz niške policije, gde su od juče stigle dve prijave.

Imali smo dve prijave , jedna je bila u toku jučerašnjeg dana i jedna danas. Obe prijave se odnose na to da vlasnici sumnjaju da su njihovi psi najverovatnije otrovani - kažu iz policije.

Kako su rekli, oba slučaja su se dogodila u niškoj Tvrđavi.

Policija je po prijavi obavestila Osnovno tužilaštvo u Nišu, po čijem nalogu se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti.

Podsećamo, iz policije su ranije apelovali na građane da, ukoliko imaju saznanja ili su oštećeni zbog trovanja pasa, prijave to najbližoj policijskoj stanici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sramota

    12:43 // 3. 12. 2021.

    Sramota je sto vama nesto smeta i onda uzimate stvar u svoje ruke ni jednog trenutka ne pozivajuci se na Zakon i na postovanje da se za nesto sto vam se ne svidja lica kaznjavaju!!! Kakvi ste pacenici i jadnici!!! Izivljavate se na neduznim bicima, a sto vec tako ne uzmete stvar u svoje ruke i skinete ovu bagru s vlasti? Sto trpite ponizavanja na poslu? To ne mozete da uzmete u svoje rukeKUKAVICE!

  • vladanis

    08:47 // 3. 12. 2021.

    Vi,vlasnici pasa,ugledajte se na vaše EVROPSKE prijatelje i njihova pravila i nikom,ama baš nikom necete zasmetati.!!!
    I TO JE DEO KULTURE PONASANJA.

    • Vladiiznis

      11:49 // 3. 12. 2021.

      Vi, što mokrite po haustorima , pljujete po ulicama, i TRUJETE PSE, ugledajte se na sve normalne ljude na svetu i SVI ZADOVOLJNI. Trovanje NIJE tekovina EVROPSKE ni bilo koje druge civilizacije.

    • Aleksandar

      19:46 // 3. 12. 2021.

      Ti li si taj?

  • Kazniti adekvatno

    07:09 // 3. 12. 2021.

    Policija neka pohapsi i adekvatno kazni trovače koji ugrožavaju živote i ljudi i životinja. Komunalna policija neka novčano kažnjava ostavljanje izmeta i vršenje nužde iza sebe ili iza svojih ljubimaca, pljuvanje po ulici i bacanje smeća izvan kontejnera. Brzo bi se svi naučili redu i pravilima života u gradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: