Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:39, 17. 6. 2018.

| Hronika

U pucnjavi u centru Niša ranjeno četvoro, među njima i policajac

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
pucanjava
Pucao i na policiju; foto: čitalac

Muškarac je automatskom puškom, noćas oko 2:45 pucao ispred kafića u centru Niša i ranio radnika obezbeđenja, jednog građanina koji se tu našao i policajca koji je tada teže povređen, kažu u policiji, a pucnjavi je prethodio sukob u kafiću.

Osumnjičeni 32-godišnji I. P. i dvojica mladića koji su bili u društvu sa njim, posvađali su se sa radnicima obezbeđenja, navode u policiji, te su udaljeni iz kafića koji se nalazi na Trgu kralja Milana. pucnjava ispred manile Nakon svađe sa obezbeđenjem otišao po pušku i pucao na nekoliko ljudi; foto: N. M.

Muškarac se ubrzo nakon toga vratio sa automatskom puškom, dodaju, kojom je više puta pucao u pravcu 30-godišnjeg radnika obezbeđenja koji je stajao ispred kafića.

Osim radnika obezbeđenja, lakše je ranjen još jedan muškarac (37) koji se zatekao ispred kafića, a u društvu osumnjičenog bila su i dvojica muškaraca koji su prethodno sa njim udaljeni iz ugostiteljskog objekta u centru Niša - kažu u policiji.

Policajci koji su bili u redovnoj patroli u blizini Trga kralja Milana odmah su intervenisali, pojašnjavaju u policiji, ali je I. P. pucao i na policajce. Ranio je 31-godišnjeg službenika M. M. koji je pokušao da ga razoruža bez upotrebe oružja, dodaju, tako što je skočio na osumnjičenog. pucanjava Policajac ranjen, jer je bez oružja skočio na muškarca koji je pucao; foto: čitalac

Prilikom intervencije lakše su povređana još dvojica policajaca. Policijski službenici su potom odgovorili na napad I. P. i ranili ga u predelu desne noge, nakon čega su ga razoružali i sprečili tragičnije posledice - navode u policiji.

Njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, dodaju, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu.

Dvojica muškaraca koji su bili sa njim u društvu su u bekstvu i policija intenzivno traga za njima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Olga Vasic

    01:45 // 21. 6. 2018.

    Poznato je da se obezbedjenje u svim gradovima Srbije ponasa veoma bahato prema gostima, i koliko njih je samo bilo ponizeno i upucano od strane istih.Svaka cast pojedincima ali mali je to broj ljudi.Ko zna kako su se poneli prema decku koji je pucao u njih , ocigledno sa ponizavajucim stavom...ne branim ni jednu ni drugu stranu ali ocigledno je bio neki kljucni okidac cim je zapucao na njih

    • Nebitno

      22:33 // 16. 2. 2020.

      Pa da. Po Vama treba čovek hladno pucati kad nije nešto u redu ? Pa mi nismo Teksas, Niš je nešto južnije

  • Petar

    16:12 // 18. 6. 2018.

    Kakva muzika tu može da se čuje, čudi me da se nije desilo nešto još gore od ovoga. Ima kafića u kojima se ne dešavaju ovakve stvari.

  • ucitelj

    09:39 // 18. 6. 2018.

    Obezbedjenje u svim nocnim klubovima i "sumnjivim" lokalima treba da vrse uniformisani policajci, medjutim cenim da to ne odgovara nikome jer bi onda automatski bili mnogo manje sumnjivi, medjutim do ovih stvari sigurno nebi dolazilo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: