Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:38, 19. 3. 2011.

| Hronika

U saobraćajnoj nesreći stradao konj

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
foto: Aleksandar Jovanović, udruženje ZOO Planet

NIŠ - U sudaru automobila i konjske zaprege, koja se dogodila u ulici Dimitrija Tucovića, stradao je konj.

Nesreća se dogodila na uglu Šantićeve i Dimitrija Tucovića, kada su se sudarili automobil i konjska zaprega kojom su, kako prenosi TV Zona, upravljala dvojica dečaka.

Uzrok nesreće još nije poznat a jedan od dečaka izjavio je za Zonu da je automobil izlazio iz Šantićeve ulice. 

Kako Južne vesti nezvanično saznaju nesrećna životinja, koja je vukla kolica sa starim papirom, uginula je na licu mesta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • petar

    01:36 // 22. 3. 2011.

    @meda

    Ne znam koja je svrha ovog isterivanja maka na konac.. zna se da je zapreznim vozilima zabranjeno kretanje ma teritoriji grada i to je sustina.. poenta je da se to ne sprovodi.. mogu oni prijatelju da postave milion znakova ako ne sprovode taj zakon a to je upravo slucaj u Nisu.. oni ce se i dalje kretati ulicama.. drugo ako mislis da su vezane ruke pandurima time sto nema znakova..onda mogu da kazne njihovu nepropisnu osvetljenost pri kretanju po vecim ulicama.. itd.. ali ovo cepidlacinje ne vodi nikud sustina je:

    za zaprezna vozila se zna - to je zakon regulisao - da im je kretanje zabranjeno na teritoriji grada.

  • meda

    10:11 // 21. 3. 2011.

    @ Juznoprugas

    Po svemu se slazem sa tobom osim po tome da zakon vazi cak i ako nije propisno obelezen. To jednostavno nije tako.
    Da bi neko saobracano pravilo vazilo, potrebno je ne samo da pravilo praktikuju vozaci ili ucesnici u saobracaju nego i da nadlezni organi obeleze iste onako kako je propisano tim istim zakonom.

    Zamisli pandur ti pise kaznu sto si vozio 58km/c u naseljenom mestu, ti se bunis, kazes da je 60km/c ogranicenje a on ti na to dogovori da je znak za 40km/c ogranicenje bio tu do pre nekoliko casova ali ga je neko ukrao... i tvoja je obaveza da budes vidovit i znas gde je koji znak bio. Cak i da zna da si ti bio taj koji je taj isti znak postavio pre par dana, onog momenta kada je taj znak "ukraden" ogranicenje je prestalo da postoji.

    Znam ja da su te zaprege trn u oku mnogih. Mozda meni mnogo vise nego svima ovde zajedno. Jos veci trn mi je to sto zakon o saobracaju ne praktikuje i drzava a ona bi morala da bude totalno bezgresna po pitanju obelezavanja i signalizacije.

  • tija

    21:42 // 20. 3. 2011.

    Mislim da mnogi ti ljudi koji voze zaprežna kola ne postupaju dobro sa konjima i da bi to trebalo neka društva za zastitu životinja da reaguju.

    Milion puta sam videla konje koji su u jadnom stanju i koje oni verovatno iskorišćavaju dok ne uginu ili im se ovako nesto dogodi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: