Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 2. 12. 2018.

| Hronika

U stanu u Nišu otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
laboratorija
Uzgajali marihuanu u veštačkim uslovima, u stanu; foto: MUP

Sadnice i semenke kanabisa, vagicu na kojoj su ostali tragovi opojne droge, kao i marihuanu spremnu za prodaju, niška policija je, kako saopštavaju, pronašla u jednom stanu u Nišu i uhapsila dvojicu 35-godišnjaka. U istom stanu su, kod oca osumnjičenog koji ima 61 godinu pronašli oružje i metke, dodaju, a protiv njega će podneti krivičnu prijavu.

Niška policija je laboratoriju pronašla u stanu i drugim prostorijama 35-godišnjeg V. P. u Nišu, u kojoj je bilo 27 saksija kanabisa težine 5,2 kg, prateća oprema za uzgoj droge, a pronašli su i 150 g marihuane, semenke kanabisa, vagicu na kojoj je bilo tragova droge i novac za koji sumnjaju da je zarađen prodajom. laboratorija droga 35-godišnjaci uhapšeni zbog proizvodnje marihuane; foto: MUP

U sobi njegovog 61-godišnjeg oca pronađena je kesa sa semenkama kanabisa težine 184 grama, lovačka puška i 133 metka različitog kalibra - dodaju u saopštenju.

Uhapšen je i M. M. koji se, kako kažu, sumnjiči da je zajedno sa V. P. uzgajao i prodavao drogu. U njegovoj kući su pronašli još oko 67 g marihuane, pištolj i pet metaka.

U ovoj akciji privedeni su i 44-godišnja žena i 45-godišnji muškarac, dodaju u policiji, za koje sumnjaju da su od V. P. kupovali drogu, a kod njih su pronašli paketiće u kojima je bila manja količina marihuane, dok je muškarac kod sebe imao i hašiš.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, V. P. i M. M, kom se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu - navode u saopštenju.

Krivičnu prijavu je "zaradio" i 61-godišnjak zbog laboratorije za uzgoj marihuane i držanja oružja, dodaju, a tereti se za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kupci će po nalogu tužilaštva takođe dobiti krivičnu prijavu u redovonom postupku, kažu u policiji, zbog nedozvoljenog držanja opojnih droga.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bob

    17:51 // 4. 12. 2018.

    A mene samo interesuje, sad kad dobiju po 3+ godine, samo za marihuanu, i onda se marihuana legalizuje, sta onda? Nista, to za to, salili smo se?

    Treba da prekinu da jure posten narod za travu obicnu. Nek ganjaju silovatelje i ove lopurde od politicara, a ne travu.

  • slavko

    16:34 // 2. 12. 2018.

    Ma to covek gajio muskatle!

  • Milance

    14:18 // 2. 12. 2018.

    Bravo za policiju

    • Lajk

      09:54 // 6. 12. 2018.

      Koji su likovi ovi što ostave UNLIKE ...

      Ništa vam ne odgovara... neki ljudi bez mere...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: