Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 19. 7. 2022.

| Hronika

U sudaru autobusa na Gabrovačkom putu u Nišu povređen vozač i oborena bandera

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
sudar autobusi
Žitelji već neko vreme upozoravaju da je put nebezbedan; foto: Branka Danilović

Dva autobusa sudarila se se juče oko 15 sati na Gabrovačkom putu u Nišu. Jedan od njih je oborio banderu, a povređen je 52-godišnji vozač, navode iz policije.

Dodaju da je jedan od autobusa najpre sleteo s puta, udario u betonski stub, a zatim i u drugi autobus. Kako nezvanično saznajemo, vozač je zadobio lake telesne povrede.

Načinjena je i materijalna šteta, a čitaoci javljaju da je put neko vreme bio neprohodan.

Žitelji još jednom upozoravaju da je Gabrovački put nebezbedan, da je pun rupa i zakrpa, bez trotoara i signalizacije. Pre nekoliko meseci bio je i zatvoren za autobuse zbog odrona i zato što je procenjeno da nije bezbedno da oni tu prolaze.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Alex

    10:51 // 20. 7. 2022.

    Ulica Pobede koja se proteze od Gabrovacke reke pa do samog Manastira Sv. Trojice je glavna i najprometnija ulica u tom delu grada. Gabrovac mesto nije decenijama negde van Nisa, mesto je postalo odavno deo grada Nisa ali se uopste ne smatra tako. Postoje mogucnosti da se oivici put i da se na odredjenim delovima puta asfaltiraju trotoari. Klizista postoje i zbog same Gabrovacke reke.

    • Var tehnolog

      19:24 // 20. 7. 2022.

      Podbacili ste u sakupljanju kapilarnih glasova i ispali iz kombinacije ! Mora to bolje !

  • Neko ko zivi tamo

    20:34 // 19. 7. 2022.

    Pre svega ovo, da nije bezbedan se odnosi najvise na autobuse koji voze kao da im je ovaj put pista za poletanje, ili pojedini vozači iz traktora udju u autobus pa misle da su osvojili put. A trotoara niti moze biti, niti će ga biti jer niko ne zeli da ustupi bar malo svoga dvorišta. A to što se desava odron je krivac onaj ko je i kopao do tog dela puta.
    Veliki pozdrav iz tog istog Gabrova

  • Milos

    15:12 // 19. 7. 2022.

    Normalno da nemaju trotoare i da je uzak put, kad su stavili kapije i ograde tik uz kolovoznu traku. Pustite ih da zauzmu ceo put dvoristima, onda ce da protestuju kako nemaju put i od grada da traze da im ga izgradi.

    • Aca

      20:49 // 19. 7. 2022.

      Ne lupaj, ne lazi, ima dovoljno mesta od crvene zvezde do gabrovca za trotoar bar sa jedne strane, nema nikog iz grada da dodje i sagleda to. Zbog takvih kao ti koji prica lazi do ovog sudara smo i dosli!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: