Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 11. 8. 2020.

| Hronika

U sudaru automobila i električnog trotineta u Nišu povređen 12-godišnjak

Autor:B. S.Izvor:Južne vesti
policija
Uzrok nezgode se utvrđuje; Foto: B. S.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 14 sati u Đerdapskoj ulici u Nišu lakše je povređen 12-godišnji dečak, potvrdili su Južnim vestima u policiji. Kako kažu, došlo je do sudara automobila i električnog trotineta, a uzrok nezgode se utvrđuje.

"Tojotom" niških registarskih tablica upravljao je 58-godišnjak, kažu u policiji, a kako je došlo do sudara još nije poznato. U nezgodi je povređen dečak koji je prebačen u niški Klinički centar.

Utvđuje se uzrok ove nezgode i o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu - kažu u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je trotinetom izleteo na ulicu, a vozač automobila pokušao je da izbegne sudar prešavši u drugu saobraćajnu traku.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    14:10 // 12. 8. 2020.

    Niš bi progledao kada bi se ukinuli bilo kakvi trotineti, bicikli i zabranili psi i mačke. Vozače automobila u Nišu koji su po kulturi i znanju nedju najboljima u Evropi, a naročito taksiste, posebno obradovati novim površinama za vožnju i parkiranje. Ukinuti i sve nepotrebne pešačke prelaze koje usporavaju saobraćaj. Smajiti i broj semafora za pešake. Mogu da odpešače do sledeće raskrsnice.

    • Kuki

      16:53 // 12. 8. 2020.

      Ajde da vidim tebe da setas po najgorem vremenu ...pogotovo ledu... Treba kola ukinuti,posto ih je vecina ispod stola polozila vozački.

    • Воја

      19:07 // 12. 8. 2020.

      Више од 75% возача у Нишу бих послао на поновно полагање, јер не знају основне саобраћајне прописе. Пешаци су такође благи ужас, јер улицу прелазе где им се ћефне. Комунална и саобраћајна полиција да појачају контролу и пишу што више казни. Слажем се да се поштује закон о заштити љубимаца и они шетају у времену када је то законом предвиђено уз обавезно ношење кесица од стране власника.

    • Ljubo

      21:34 // 12. 8. 2020.

      Ne diraj pesake,oni mogu preko zebre kao zebre,jedan po jedan i tako dok ih ima,nikako da sačekaju 15 secundi da se sakupe i predju.

    • Ogi

      02:47 // 13. 8. 2020.

      Ja bih dodao i da treba ukloniti i kruzne tokove jer samo usporavaju saobracaj i onemogucavju nocne trke tatinih sinova .
      Takodje dati vozacima ekskluzivno pravo da gaze pesake, bicikliste ,rolerase i trotinetdzije.

    • Smuk

      12:30 // 13. 8. 2020.

      @Mile : Ha, ha, ha... strašno je kako Nišlije izgubiše smisao za šalu , satiru...itd .

  • Rekreativac

    11:21 // 12. 8. 2020.

    Neka lokalna vlast shvati da ceo svet prelazi na prevoz biciklima. Nis ima nepunih 15 km, lose obelezenih staza, a Bgd 180 km, a tek NS...bruka!

  • 7.juli Nis

    10:28 // 12. 8. 2020.

    U ulici 7.juli u dvoristu hostela iznajmljuju trotinete takve maloletnicima koji voze po ulici, udaraju u prolaznike i pitanje je dana kad ce se nesto tako desiti.

    • neko tamo

      17:26 // 12. 8. 2020.

      treba ukinuti maloletnike!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: