Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 18. 1. 2023.

| Hronika

U sudaru kod Malošišta u blizini Niša povređeno troje putnika

Autor:N. Đ.Izvor:Južne vesti
policija
Povređeni su pregledani u UKC Niš i pušteni na kućno lečenje; foto: V. K.

Troje putnika povređeno je u saobraćajnoj nezgodi u selu Malolište kod Niša, kada je na raskrsnici jedno putničko vozilo, preticajući kolonu, udarilo drugo koje je skretalo. Iz Kliničkog centra kažu da su svi putnici pregledani i da jedan ima prelom vratnog pršljena.

Iz policije su rekli da su u sudaru učestvovala dva vozila - “seat” prokupačkih i “fiat” beogradskih registarskih oznaka.

U sudaru koji se dogodio na skretanju za selo Knežica kod Malošišta vozač koji je upravljao “seatom” zadobio je teške telesne povrede, dok su njegov saputnik i vozač “fiata” imali lakše povrede - rekli su iz policije.

Nakon pregleda i lekarskih instrukcija, svi su pušteni na kućno lečenje, kažu iz UKC Niš i dodaju da je najtežu povredu doživeo muškarac kod koga je utvrđen prelom vratnog pršljena.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milorad

    08:13 // 19. 1. 2023.

    Sad, šta je tu je. Bilo je i biće, ali sam zapazio sledeće - samo je jedno vozilo stalo, ostala tutnje. Pružanje pomoći !? Uništavanje tragova !? Čak i pojedinci, nemo posmatraju !?

  • Ana

    21:29 // 18. 1. 2023.

    Žurio se čovek.........

  • Anita

    16:29 // 18. 1. 2023.

    Ta *knezička raskrsnica* je crna tačka, dugi niz godina...nezgode su vrlo česte, treba upravljač puta da je dodatno obeleži, a za početak bar da je OSVETLI uličnom rasvetom!

    • Малошанац

      17:44 // 19. 1. 2023.

      Није само Кнежичка Река "црна тачка". Више је "црна линија" све од гробље до топлички мост. Нема месец да не буде неки удес ни година да неко не погине. 6-7 кружна тока би решила безбедност за век ал, покрали се милиони па нема да се спаси неки живот. Гини сиротињо кад немаш глас у влас!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: