Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 22. 9. 2011.

| Hronika

U sukobima povređena 2 policajca

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
tuca navijaci policija nis

U sukobima navijača Fudbalskog kluba "Radnički" i policije povređena dvojica policajaca a uhapšeno je 24 navijača, najnoviji je bilans jučerašnjih nereda u Nišu.

Iz Policijske uprave saopšteno je da su policajci zadobili lakše povrede, a oštećeno je 6 automobila, od čega 3 policijskih.

Podatak o eventualno povređenim navijačima ili građanima nismo uspeli da dobijemo. U policiji nam je rečeno da tu informaciju nemaju, a zdravstvenim ustanovama je od ranije zabranjeno da daju takve podatke bez saglasnosti policije.

Zbog nereda privedeno je 24 navijača, među kojima je 13 maloletnih, dodaje se u saopštenju. 

- Jednom punoletnom licu doneto je rešenje o zadržavanju do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i krivično delo napada na ovlašćeno lice u vršenju službene dužnosti. Nakon isteka mere zadržavanja lice će sa krivičnom prijavom biti privedeno istražnom sudiji Opštinskog suda u Nišu - navodi se u saopštenju.

U policiji kažu da je u toku "dalji rad na identifikaciji svih učesnika i ovom događaju i preduzimanju odgovarajućih zakonskih mera".

Do sukoba navijača i policije došlo je nakon jučerašnje utakmice osmine finala Kupa Srbije u kojoj su se na stadionu na Delijskom Visu sastali Radnički i OFK Beograd. Više o tome pročitajte u posebnom tekstu - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • NEBOJŠA

    07:51 // 26. 9. 2011.

    Poštovani gospodine Blagojeviću! Do sada sam, naivan, verovao da kod Vas ne postoji cenzura. Međutim, sada više nisam siguran u to. Naime, u petak sam dao komentar na trućanje nekog ko se potpisao kao "kentaur" (nadam se da ne izgleda tako). U mom komentaru nije bilo ni poziva na fizički obračun, ni govora mržnje. Međutim, moj komentar nije ugledao svetlo dana, a ne znam zašto. Ili Vi vršite cenzuru, ili Vas neko cenzuriše. Sve jedno, ostaje gorak ukus u ustima.

  • Dušan Jovanović

    13:23 // 23. 9. 2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=cZu402v7lo8

    pametnom dosta!stoka bila, stoka i ostala!

  • nemanja nele ilic

    11:11 // 23. 9. 2011.

    SLOBODA ZA MERAKLIJE!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: