Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 20. 11. 2017.

| Hronika

U tri dana i treći auto goreo u Nišu

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
policijska traka
Istraga je u toku; Ilustracija, foto: JV

Samo sat vremena nakon što je zapaljen automobil novog direktora Tržnice Gorana Đorđevića, u noći između subote i nedelje, izgorela su još jedna kola u Nišu. Automobil marke “hjundai” u potpunosti je progutao plamen, kažu iz policije, u naselju Durlan.

Nakon “škode fabie” zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, koja je izgorela u četvrtak ujutru i “mercedesa” prvog čoveka Tržnice Đorđevića, i treći auto za samo tri dana nestao je u plamenu, u Golubačkoj ulici u Nišu. Iz policije su saopštili da je izgoreli "hjundai" niških registracija, u vlasništvu žene iz Niša.

Ekipe vatrogasne jedinice su ugasile požar, vozilo je izgorelo u potpunosti, a obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo - kažu iz policije.

Da li postoji veza sa prethodna 2 zapaljena automobila, nije poznato, a iz Tužilaštva saopštavaju da je vlasnica auta L. Đ. Pun identitet nisu otkrili jer, kako kažu, “ne ukazuje da se radi o osobi čije je ime i prezime od javnog značaja”.

Šteta na vozilu iznosi oko 850 hiljada dinara, naloženo je vršenje uviđaja, očekuje se u pisanoj formi izveštaj policije, ne zna se uzrok požara, rad je u toku na utvrđivanju okolnosti - navode iz Tužilaštva.

Podsetimo, u nedelju oko 3 je u Episkopskoj ulici u Nišu, ispred zgrade u kojoj Đorđević živi, izgoreo njegov “mercedes”, a oštećen je auto koji je parkiran pored njega. Pre 3 dana je potpuno izgoreo i auto zamenika gradonačelnika Miloša Banđura, ispred kuće u kojoj živi, a obojica sumnjaju da im je požar neko podmetnuo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Dimitrijević

    09:16 // 21. 11. 2017.

    Kada se ne rešavaju slučajevi krupnog kriminala i korupcije koja prožima čitavo društvo, sve više sa svakim mesecom na vlasti SNS klike, onda je logično da će procvetati kriminal na svim nivoima. Ulice Niša su sve manje bezbedne, jer policija čeka da im Vladar da znak za akciju sa nekog stranačkog skupa. To se radi samo pred izbore, kad treba prikriti nerad. Žrtve su obični ljudi, naše komšije.

  • Bane

    00:49 // 21. 11. 2017.

    Vratile se devedesete...

    • Facepalm

      09:01 // 21. 11. 2017.

      Uvek najgluplji komentar... Verovatno si cuo od roditelja kako je bilo tada.

  • Dragan,Niš

    20:24 // 20. 11. 2017.

    Evo koliko je vest i briga za običnog građanina i njegovu imovinu bitna!! Nula komentara!Kao to je nebitno?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: