Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 11. 5. 2023.

| Hronika

U tuči u centru Niša povređena dva momka, uhapšen fudbaler

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Policija KOSTA
Uhapšena jedna osoba; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

Nakon verbalnog sukoba između četvorice momaka, u noći između srede i četvrtka u centru Niša, izbila je tuča i sumnja se da je 27-godišnji D. R. naneo teške telesne povrede 20-godišnjem M. M. Osumnjičeni je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a protiv dvojice učesnika tuče podnete su krivične prijave za učestvovanje u tuči. Povređeni M. M. ima prelom donje vilice i nalazi se na Maksilofacijalnoj hirurgiji, kažu u UKC Niš.

Nakon verbalnog sukoba u, prema nezvaničnim informacijama, noćnom klubu u Balkanskoj ulici u Nišu, sukob se u nastavio u centru grada gde je oko 2 sata posle ponoći došlo do tuče, kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Na jednoj strani su bili D. R. i Đ. M, a na drugoj M. M. i M. I. Sumnja se da je D. R. naneo teške telesne povrede M. M i protiv njega je podneta krivična prijava i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kažu u Tužilaštvu.

Zbog sumnje da su učestvovali u tuči, protiv 26-godišnjeg Đ. M. i 20-godišnjeg M. I. biće podneti krivične prijave, kažu u niškoj policiji.

D. R. se sumnjiči da je sinoć, na ulici, u tuči u kojoj su učestvovala i druga dvojica osumnjičenih, kao i još jedan 20-godišnjak, više puta udario tog 20-godišnjaka po glavi i telu - kažu u policiji.

Povređeni M. M. je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu odakle kažu da je prebačen na Maksilofacijalnu, a M. I. je pušten kući.

M. M. ima prelom donje vilice i poslat je na Maksiofacijalnu. M. I. ima otok desnog ručnog zgloba i bez drugih povreda je - kažu u UKC-u.

Osumnjičenom D. R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o fudbaleru Radničkog iz Niša.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Petrovic

    08:52 // 12. 5. 2023.

    Bas pravi nocni zivot fudbalera...nocni klub,malo alkohola,pa onda tuca,prelom vilice nekom momku...pogresio je sport,na borilacki...divna reklama za Radnicki,uklapa se u nove trendove zlatnog doba.

    • Razbibriga

      21:08 // 12. 5. 2023.

      Da je kraj prvenstva,pa da se i razume opustanje , a Radnicki u grcevitoj borbi za opstanak ! Ustvari, koga briga za Radnicki, nek ispadnu, ovaj ce ici dalje ,da neke druge zamajava ,da je neki golman !

  • Delegat

    06:21 // 12. 5. 2023.

    Nadam se da nije nosio kopačke kad ga šutirao.. fudbaler šta ste očekivali, selac u duši, zna se unapred

  • Konan018

    01:13 // 12. 5. 2023.

    Šta bre 48.sati odmah presuda i odmah zatvor !!
    Inače ima policija tek da ih sakuplja sa hitnom po ulicama.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: