Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:45, 9. 6. 2021.

U udesu na putu Niš - Malošište povređeno 5 osoba

Policija FOTO Aleksandar Kostić Povređeno 5 osoba; Ilustracija; foto: A. Kostić

Na putu Niš - Malošište, kod skretanja za selo Perutina, oko 16:40 sudarila su se dva automobila, a kako kažu u policiji, u udesu je povređeno pet osoba. Iz Univerzitetskog kliničkog centra navode da je dijagnostika u toku, da je jedan muškarac teže povređen, a među povređenima je i jedno dete.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Naissus

    21:18 // 9. 6. 2021.

    To je ono kad utripujes da hibrid moze da poleti. I sam sam taksist ali nije volan za svakoga. Ne bih se zacudio ni da je Tojota zelene boje i da je vozac izazvao saobracajnu nezgodu. Ne bi bilo ni prvi put ... nazalost.

    Nadam se da dete nije teze povredjeno. Zelim brz oporavak!

    • Isa

      00:30 // 10. 6. 2021.

      I ja sam taxista. Samo što ne blatim kolege iz drugih udruženja. A mislim da je baš vaš vozač u pitanju. Želim brz oporavak povredjenima.

    • Taxi

      06:30 // 10. 6. 2021.

      Voleo bi i ti da si zelen ;) koliko km prelaze normalno je da se desi neki sudar, nista strasno. Panduri su direktni krivci za vise smrthih ishoda u poslednje vreme pa nikom nista (jugbogdanovac, dis)

    • kimi

      07:00 // 10. 6. 2021.

      saobracaj je to i jedna stotinka promeni coveku zivot na zalost.brz oporavak

    • juga

      11:12 // 13. 6. 2021.

      Cinjenica je da je 12 sati previse voznje. Zalosno je kako se neki ljudi ovde nasladjuju tudjom nesrecom, a u ovom slucaju taksista nije kriv.

  • šipu racku naissus

    06:23 // 10. 6. 2021.

    Izgleda nije zeleni

  • Miško

    12:37 // 10. 6. 2021.

    Ne bi trebalo spominjati bilo koju boju vozila! Posao taxiste je veoma stresan, to znaju oni koji rade taj posao. E sad, problem je što ne postoji selekcija pri izboru vozača za taxi vozila,jer je vlasnicima bitno da ne stoje auta, a ko će sesti za volan automobila nikog nije briga. "Daj da se vozi". Pošto je taxi prevoz profesionalna delatnost na ABS-u i na zakonodavcu je da reše ovaj roblem

  • Miško

    12:51 // 10. 6. 2021.

    Veliki problem je loša selekcija vozača. A još veći problem radno vreme vozača taxi vozila. Pošto je to profesionalna delatnost moralo bi se ograničiti vreme uparavljanja kao za vozače autobusa i teretnih vozila. Ali to je pitanje za ABS, MUP i zakonodavca.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: